INTER: Delač, Barišić, Labudović, Balić (od 69. Živko), Ceraj, Yankep (od 65. Šarić), Gulić, Jonjić, Sivonjić, Bosec, Suarez (od 65. Palić)

Trener: Ilija Lončarević

SLAVEN BELUPO: Pelin, Kokalović, Rogulj, Čaval, Nynkeu (od 67. Poredski), Šafarić (od 76. Jakšinić), Posavec, Delić (od 64. Geng), Mujanović, Jurić

Trener: Zlatko Dalić

Sudac: Marijo Strahonja. Pomoćnici: Marin Čavlina i Saša Tomić. Četvrti sudac: Igor Pristovnik (svi Zagreb). Delegat: Zvonko Sobol (Rijeka).

Strijelci: 1:0 – Sivonjić (58 – 11 m), 2:0 – Živko (86)

Žuti kartoni: Yankep (Inter), Mujanović (Slaven Belupo), Kokalović (Slaven Belupo)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 500.

Izvješće:

Slaven Belupo je nakon poraza u Zaprešiću s Interom propustio posljednji vlak za ulazak u Europu, tri kola prije kraja prvenstva u kojem ga još očekuju susreti s Rijekom i Varteksom kod kuće i Lokmotivom u zagrebu.
Prve minute susreta protekle su u ispitivanju snaga, a prvu ozbiljniju prigodu imao je Slaven Belupo već u 6. minuti igre kada je Čaval ubacio loptu s lijeve strane, ali je Mujanović zakasnio. U laganoj terenskoj inicijativi Slavena Belupa u prvom dijelu poluvremenu, najbolja prilika za farmaceute.
Igrala se 20. minuta kada je Čaval još jednom ubacio loptu pred vrata Intera, gdje Jurić s nekoliko metara pogađa gredu.
Prvi ozbiljniji napada Zaprešićani su izveli tek u 32. minuti kada Sivonjić jednu ubačenu loptu s desne strane glavom šalje kraj desne vratnice. Farmaceuti i dalje imaju laganu premoć i u 40. minuti još jedna šansa za vodstvo Koprivničanaca. Čaval je opet probio lijevu stranu, loptom pronašao Posavca koji s osam metara puca preko grede.
U nastavku susreta Slaven Belupo imao je više loptu u svom posjedu, ali su u vodstvo došli Zprešićani. Igrala se 58. minuta kada se Bosec ubacio u kazneni prostor farmaceuta, gdje se sudario sa Roguljom i sudac Strahonja kao da je čekao da pokaže na jedanaesterac. Siguran realizator bio je Sivonjić za 1:0.
Nekoliko minuta kasnije Mujanović je vrlo dobro uposlio Posavca u kaznenom prostoru domaćina, koji još jednom puca slabo iznad grede. U 86. minuti Inter postiže svoj drugi pogodak. Poredski je izgubio loptu na 20 metara od svojih vrata, Živko se ušetao u kazneni prostor farmaceuta i prisebno svladao Pelina za konačnih 2:0.