NK INTER: Vranjić – Lovren, Iftić, Starčević, Krznar – Nađ, Cavrić – Kukec (od 77. Rašić), Gulić, Grgurović (od 64. Jonjić) – Sivonjić

Trener: Milivoj Bračun

NK SLAVEN BELUPO: Rodić – Bošnjak, Kokalović, Kristić, Poldrugač – Sopić – Purić, Posavec, Poljak (od 74. Gregurina), Čaval (od 90. Radiček) – Kresinger (od 77. Šehić)

Trener: Krunoslav Jurčić

Golovi:

Glavni sudac: Edo Trivković (Split)

Pomoćni suci: Petar Gabrilo (Split), Damir Kraljević (Zadar) i Alojzije Šupraha (Kolan)

Žuti kartoni: Gulić (23), Bošnjak (49), Jonjić (67), Cavrić (79)

Crveni karton:

Gledatelja: 400

Izvještaj:

Slaven Belupo osvojio je bod na gostovanju kod Intera u Zaprešiću, odigravši utakmicu bez pogodaka. Obje su momčadi imale nekoliko prigoda za postizanje pogotka, ali se mreže ipak nisu zatresle.
Inter je imao više udaraca prema vratima Rodića, no gostujuća je momčad imala bolje prigode. U 21. minuti Kukec je tukao s ruba šesnaesterca, a Rodić je uhvatio loptu. U 23. minuti Kukec je izbio sam pred Rodića, koji ga je zaustavio pred vratima, ali sudac nije pokazao na jedanaesterac. U toj situaciji Inter je nastavio akciju, iako je na terenu ostao ležati Poldrugač.
U 29. minuti lijepo je tukao Purić nakon ubačaja Čavala, a Vranjić je obranio. U 37. minuti Sivonjić je s 20 metara tukao pored gola, a u 41. minuti Rodić je obranio udarac Sivonjića.
U drugom poluvremenu Kukec je tukao s 20 metara, ali je Rodić obranio. U 59. minuti Slaven je mogao povesti, ali je nakon ubačaja Kresingera Purić glavom poslao loptu pored gola. U 63. minuti Kresinger je nakon ubačaja Čavala iz odlične situacije promašio okvir gola, a to je ujedno bila i posljednja dobra prilika susreta koji je završio bez pogodaka.