INTER: Vuljanko – Jančetić (od 15. Ceraj), Buden, Budimir, Krznar – Cavrić, Grgurović, Batarelo (od 84. Jonjić), Bule – Sivonjić (od 77. Šarić), Dodik

Trener: Milivoj Bračun

SLAVEN BELUPO: Rodić – Bošnjak (od 57. Šafarić), Kokalović, Rogulj, Čaval – Poldrugač, Nynkeu – Posavec, Jajalo (od 63. Delić) – Vručina (od 87. Kresinger), Jurić

Trener: Mile Petković

Sudac: Andrej Burilo (Osijek) Pomoćnici: Miro Grgić (Osijek),
Krunoslav Lesandrić (Nuštar) i Danijel Trampus (Osijek)

Strijelci:

Žuti kartoni: Krznar, Ceraj (Inter), Rogulj, Posavec (Slaven Belupo)

Crveni kartoni:

Stadion: ŠRC Zaprešić, Zaprešić

Gledatelja: 700

Izvještaj:

Slaven Belupo odigrao je bez pogodaka na gostovanju kod Intera u Zaprešiću u sklopu 10. kola Prve HNL. Utakmica nije bila u visokom ritmu, a gledatelji su vidjeli malo prigoda za pogotke. Slaven Belupo nastupio je bez ozlijeđenih Lapića i Purića, dok su Interu nedostajali Brašnić, Gulić i Kukec.
Na igračima Slavena Belupa osjetio se umor nakon gostovanja kod CSKA u Moksvi, pa u cijelom tijeku utakmice naša momčad nije ozbiljnije zaprijetila domaćem vrataru. Utakmicu je na desnom boku započeo oporavljeni Bošnjak, dok su mjesta defenzivnih veznih zauzeli Poldrugač i Nynkeu. Ispred njih bili su Posavec i Jajalo, a u napadu Jurić i Vručina.
Inter je u prigodi bio u 37. minuti, kad je Bule na ubačaj Grgurovića glavom tukao pored gola. U 58. minuti opet je u prigodi bio Bule, međutim nije uputio dobar udarac glavom nakon ubacivanja Ceraja. U 86. minuti Jonjić je ubacio loptu u kazneni prostor Slavena, Kokalović ju je glavom odbio u zrak, a vratar Rodić izbio ju je izvan igre.
U 82. minuti Vručina je ušao u kazneni prostor Intera i pao nakon duela s Budenom, no sudac Burilo nije pokazao na bijelu točku unatoč protestima Slavenovih igrača, pa je utakmica završila bez pogodaka i podjelom bodova.