Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak – Bošnjak, Gal, Božac – Brgles (od 83. Vručina), Jurić (od 73. Sertić), Šomoci (od 46. Bodrušić), Ferenčina, Višković – Dodik, Karabogdan

Trener: Branko Karačić

Sastav NK Inter

Horvat – Vidak, Brnas, Pecelj – Ceraj, Modrić, Skulić, Poljak (od 77. Čale), Krznar – Gulić (od 86. Gondžić), Piškor (od 66. Kardum)

Trener: Srećko Bogdan

Suci

Glavni sudac: Alen Gerek (Zabok)

Pomoćni suci: Damir Volf (Viškovo), Robertino Dujela (Zadar) i Igor Križarić (Čakovec)

Golovi

1:0 Gulić (55’), 2:0 Gulić (60’)

Žuti kartoni

Višković (31’), Vidak (52’), Ferenčina (84’)

Crveni kartoni

Gledatelja

2000

Izvještaj sa utakmice

Inter je pobjedom nad Slavenom Belupom nastavio seriju pobjeda i zadržao prvo mjesto na ljestvici, a naša momčad je pala na samo začelje. Već u 1. minuti Gulić je dobro tukao glavom iznad gola, a u 5. Karabogdan s ruba šesnaesterca tuče pored vratiju. Piškor u 8. i 16. minuti iz daljine tuče iznad vratiju, a u 20. Vidak neugodno gađa, pa Lisjak mora izbiti u korner. U 26. minuti Piškor je izveo slobodni udarac iskosa s lijeve strane, lopta odlazi malo pored gola. Karabogdan je nakon prodora u 38. minuti izborio tek korner, a u 43. je Ceraj opasno tukao, ali je Slavenova obrana izbila loptu u korner.

Iako se u nastavku činilo da Slaven polako preuzima inicijativu, u 50. minuti pogriješio je Božac, izgubio loptu pred svojim golom, a Gulić iz blizine lako pogađa Lisjakovu mrežu za 1:0. U 60. minuti već je 2:0. Piškor je izveo slobodan udarac, Gulić pred golom odlično reagira i pogađa Lisjakovu mrežu. U 63. minuti Ferenčina tuče glavom iznad gola nakon ubačaja Viškovića iz kuta, a u 66. minuti Lisjak brani udarac Gulića. U 74. minuti Dodik je iz blizine tukao, ali Horvat brani. U 82. minuti Brgles tuče iznad gola, a u 88. Sertić šalje loptu pored vratiju. U sljedećem kolu u subotu u 16 sati u Koprivnici gostuje splitski Hajduk.