Sastav NK Inter: Vranjić – Lovren, Iftić, Starčević, Krznar – Kwedi, Cavrić (od 87. Jonjić), Grgurović (od 76. Verhas), Kukec – Gulić – Sivonjić (od 90. Nikolić)

Trener: Milivoj Bračun

Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Radiček (od 62. Bošnjak), Poldrugač, Kristić, Božac – Jurić (od 81. Tepurić), Sopić, Poljak, Čaval (od 72. Posavec) – Kresinger, Vručina

Trener: Krunoslav Jurčić

Glavni sudac: Igor Pristovnik (Zagreb)

Pomoćni suci: Danijel Janošević (Zagreb), Ivica Modrić (Zagreb) Ante Vučemilović (Osijek)

Gol: 1:0 Starčević (50)

Žuti karton(i): Iftić (38), Sopić (49), Cavrić (60), Kristić (67), Krznar (72), Posavec (77), Jurić (77), Vručina (89), Bošnjak (90)

Crveni karton(i):

Gledaoca: 500

Slaven Belupo poražen je u Zaprešiću od Intera u 10. kolu Prve HNL.
Prvi se u prilici našao Kresinger, u 8. minuti je sa 16 metara uputio udarac iznad gola. Vratar Iveša je u 17. minuti dobro reagirao ispred Sivonjića i izlaskom s vrata izbio loptu, a u 19. minuti Kukec tuče daleko od gola. Poljak je u 23. minuti izveo slobodni udarac s 25 metara, no lopta je otišla iznad gola. U 31. minuti Kukec ubacuje s desne strane, a Grgurović tuče malo pokraj gola. Vručina u 34. minuti iz slobodnog udarca pogađa domaćeg vratara Vranjića. U 40. minuti iznad grede je iz daljine tukao Kresinger, koji je u 45. minuti srušen u kaznenom prostoru domaćih, ali jedanaesterca nije bilo.
U 46. minuti opasan udarac uputio je Sivonjić, Iveša je obranio. Domaći su pogodak postigli u 50. minuti, Grgurović je asistiro Starčeviću, čiji je udarac s par metara bio neobranjiv. U 53. minutinako kornera je udarac uputio Sopić, ali Vranjić je obranio. Udarac Vručine u 62. minuti obranio je Vranjić, a u 66. Poljak tuče iznad gola. U 68. minuti Kukec je iz slobodnog udarca tukao iznad gola, a u 73. Poljak iz slobodnog udarca alje loptu iznad gola. Poljak u 74. minuti nije uputio udarac nakon asistencije Bošca, pa je prilika propala. Do kraja je Slaven Belupo sve karte bacio u napad, ali do izjednačenja nije došlo.