HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Čović, Kluk, Špehar, Gregov, Jajčinović, Brtan, Jakšinić (od 71. Sivonjić), Bačelić-Grgić, Doležal (od 71. Rašić), Zlatar,Jazvić.
Trener: Davor Mladina.
SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Fuštar, Grgić, Filipović, Crepulja, Brlek, Rak (od 88. Geng), Matoš, Delić od 61. Vugrinec), Novinić.
Trener: Mladen Frančić.
Strijelci:
Sudac: I. Križarić (Čakovec). Pomoćnici: H. Menđušić (Vinkovci) i T. Hudika (Varaždin). Četvrti: G. Loparac (Sladojevci). Dopunski: D. Vučkov (Rijeka) i M. Vidulin (Kanafari). Delegat: T. Mamić (Split).
Žuti kartoni: Doležal, Jajčinović, Brtan (Hrvatski dragovoljac), Crepulja, Novinić (Slaven Belupo).
Crveni kartoni: Grgić, Purić – drugi žuti (Slaven Belupo).
Izvješće:
Slaven Belupo je gostovao kod Hrvatskog dragovoljca s novim trenerom Mladenom Frančićem i više nego zasluženo osvojio bod, iako je slabi sudac Igor Križarić iz Čakovca isključio čak dvojicu igrača farmaceuta.
Već na samom početku susreta Križarić je iz samo njemu znanih razloga dodijeli žuti karton Mati Grgić, kojem je još jednu opomenu pokazao u 40. minuti te ga poslao u svlačionicu. Bio je to šok za našu momčad koja je uz dobru igru ostala s igračem manje, ali nije sustala u nastojanjima za dobar rezultat.
U nastavku susreta farmaceuti, iako brojčano oslabljeni imaju više od igre i u 52. minuti sjajnu prigodu, najbolju tijekom cijelog susreta koju je “prokockao” Rak nakon uspješnog prodora prema domaćem vrataru Čoviću, koji je zaustavio njegov udarac.
Još jedan šok za našu momčad uslijedio je u 75. minuti kada je sudac Igor Križarić dodijelio drugu javnu opomenu Vedranu Puriću koji je također morao napustiti travnjak, tako da je Slaven Belupo posljednjih 15. minuta u polju imao svega devetoricu igrača.
Ipak, naša je momčad do kraja susreta igrala hrabro i borbeno te ostala nepobijeđena u izravnom susretu s Dragovoljcem, a veliki posao odradila je obrana koja nije dozvolila da domaćini postignu pogodak, te je susret zaključen bez pobjednika.
Farmaceuti su uzeli zasluženi bod, posljednju poziciji na ljestvici prepustili Osijeku i u sljedećem kolu bit će domaćini Lokomotivi. Utakmica se igra u petak (4. listopada) na koprivničkom stadionu.