DINAMO: Koch, Buljat, Čale, Mikulić, Barbarić (od 73. Guela), Balaban (od 68. Tadić), Mikić, Mandžukić (od 86. Šokota), Sammir, Vukojević, Vrdoljak

Trener: Zvonimir Soldo

SLAVEN BELUPO: Iveša, Kokalović, Kristić, Božac, Šehić, Sopić, Delić (od 72. Posavec), Poljak, Purić (od 64. Kresinger), Šiklić, Jajalo (od 78. Šomoci)

Trener: Krunoslav Jurčić

Sudac: Davor Grizelj (Vinkovci). Pomoćnici: Ivan Keškić, Hrvoje Menđušić

Strijelac: 1:0 Balaban (61.)

Žuti karton: Mikulić.

Gledatelja: 2.000

Utakmicu Dinama i Slavena Belupa obilježio je subotnji transfer Luke Modrića u engleski Tottenham. Zagrebačka momčad je pobijedila s minimalmnih 1:0, a pogodak odluke postigao je Balaban u 61. minuti.
Prvi je zaprijetio Dinamo preko Mandžukića u 8. minuti, ali je njegov udarac Iveša obranio. Nakon toga iz daljine je tukao Sopić, čiji pokušaj Koch izbija u korner. U 38. minuti Jajalo je tukao iz slobodnog udarca, netko od Dinamovih igrača igrao je rukom, ali se sudac nije oglasio. Potkraj prvog dijela Balaban je izbio pred Ivešu, koji je obranio njegov udarac.
Ni u nastavku nije bilo previše uzbuđenja, sve do 61. minute. Tad je Vukojević prošao pola terena i asistirao Balabanu za vodstvo od 1:0. Nakon toga pokušao je uzvratiti Šehić, bez uspjeha. U 64. minuti Balaban je tukao pored vratiju, a do kraja većih prigoda nije bilo.
Slaven Belupo će u srijedu u Koprivnici ugostiti momčad Zadra.