DINAMO: Kelava, Tomeček, Tonel, Cufre, Ibanez, Brezovec, Badelj, Morales (od 71. Palić), Šitum (od 78. Sylvester), Kramarić (od 66. Rukavina), Beqiraj

Trener: Vahid Halihodžić

SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Rogulj, Maras, Bagarić, Milardović, Nynkeu (od 68. Jurakić), Vojnović (od 79. Bušić), Poljak, Mujanović (od 90. Šestak), Benko.

Trener: Mile Petković.

Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek). Pomoćnici: Hrvoje Menđušić (Vinkovci), Zdenko Mergeduš (Nova Gradiška). Četvrti sudac: Davor Grizelj (Vinkovci). Delegat: Cvijetko Bratoš (Dubrovnik).

Strijelci:

Žuti kartoni: Mujanović, Jurakić (Slaven Belupo).

Crveni kartoni:

Gledatelja: 600.

Izvješće:

Slaven Belupo je u gostima iznenadio vodeći Dinamo, odigravši – 0:0.
Naši nogometaši predstavili su se borbenom i vrlo dobrom igrom, zatvorivši sve prilaze svojim vratima, tako da je mreža Rodića ostala netaknuta.
Iako su Zagrepčani imali više od igre nisu uspjeli postići pogodak, kojem su najbliže bili u 38. minuti kada je Morales iz slobodnog udarca pogodio gredu.
U drugom poluvremenu Dinamo je imao inicijativu, ali bez prave završnice. U 47. minuti Morales je još jednom pogodio gredu vratara Rodića snažnim udarcem s 18 metara i to je bilo sve od prigoda koje je imao izraziti favorit u ovom susretu.
S osvojenim bodom kod Dinama farmaceuti sada mirnije dočekuju Rijeku s kojom igraju 12. ožujka na koprivničkom stadionu.
Čestitam našim igračima na discipliniranoj igri, a posebno na borbenosti svih 90 minuta. Najvažnije, da smo se psihički digli nakon poraza od Splita i pokazali da znamo igrati nogomet i da zaslužujemo bolje mjesto na ljestvici od trenutačnog.
Naš bod je zaslužen, iako je Dinamo imao više od igre. Šteta, što bolje nismo iskoristili kontru i polukontru
– zaključio je raspoloženi trener Slavena Belupa Mile Petković.