CROATIA SESVETE: Radoš, Landeka, Mus, Pilipović, Čutura, Juroš (od 78. Sušak), Agić, Položanin, Jukić, Vojnović (od 75. Čižmek), Palić (od 60. Jurin)

Trener: Srećko Lušić

SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Kokalović, Lapić, Maras, Poldrugač, Šafarić, Posavec (od 80. Bilen), Jajalo, Jurić (od 90. Kresinger), Vručina

Trener: Mile Petković

Sudac: Vučemilović (Osijek). Pomoćnici: Ivanković (Split) i Munić (Bregana)

Strijelci:

Žuti kartoni: Agić i Juroš (Croatia Sesvete), Purić (Slaven Belupo)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 500

Izvješće:

Slaven Belupo osvojio je bod na gostovanju kod Croatije Sesvete i zadržao treće mjesto na ljestvici, s kojeg će krenuti u treći i završni krug prvoligaškog prvenstva.
Utakmica na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj nije bila na osobitoj razini i podjela bodova je najpravedniji ishod susreta. Najbolje prigode u prvom dijelu igre u našoj momčadi propustili su Kokalović i Vručina, a Jukić kod Sesvećana.
U nastavku utakmice obje momčadi nastojale su postići pobjedonosni pogodak, ali su mreže ostale netaknute. U samoj završnici susreta Jajalo je uputio jedan vrlo dobar udarac s 25 metara, no vratar domaćina Radoš bio je na mjestu. U sljedećem 23. kolu, odnosno u prvoj utakmici trećeg i završnog prvenstvenog kruga, Slaven Belupo će u nedjelju na koprivničkom stadionu ugostiti vinkovačku Cibaliju.