MARSAXLOKK: Darmanin – Licari, Conceicao, Said, Mamo – Sammut, Templeman, Sciberras (od 77. Wellmann), Cassar, Barbara (od 46. Pereira) – Alcorse (od 90. Brincat)

Trener: Peter Hartshorne

SLAVEN BELUPO: Rodić – Bošnjak (od 64. Kokalović), Rogulj, Kristić, Čaval – Poldrugač – Gregurina, Posavec, Poljak (od 73. Lapić) – Tepurić, Kresinger (od 59. Vručina)

Trener: Mile Petković

Sudac: Jilek

Pomoćnici: Antonin Kordula i Martin Večera

Četvrti sudac: Jiri Adam (svi iz Češke)

Delegat Uefe: Ronald Coquard

Strijelci: 0:1 Kristić (15), 0:2 Poldrugač (29), 0:3 Tepurić (34), 0:4 Vručina (78)

Žuti kartoni: Kokalović (83)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 500

Izvještaj:

Slaven Belupo pobijedio je predstavnika Malte Marsaxlokk u prvoj utakmici prvog pretkola Kupa UEFA-e. Naša momčad je na Malti prikazala vrlo dobru igru i zasluženo ostvarila visoku pobjedu koja je mogla biti izražena i većim brojem pogodaka u mreži domaćeg vratara.
Igrači Slavena Belupa od početka susreta provodili su zadatke trenera Petkovića te su nametnuli inicijativu i prijetili domaćoj obrani. U 12. minuti Poosavec je izveo slobodan udarac, a lopta je letjela u visokom luku i odsjela iznad grede. U 15. minuti Slaven Belupo je došao u vodstvo. S lijeve strane je iz prekida loptu ubacio Kristijan Čaval, u sredini je Matija Kristić glavom sproveo loptu u mrežu.
U 22. minuti Kresinger je tražio jedanaesterac kad je srušen pred vratima Marsaxlokka, češki sudac ostao je nijem. U 25. minuti domaći vratar obranio je udarac Tepurića, a u 29. minuti bilo je 0:2. Kapetan naše momčadi Dalibor Poldrugač je nakon asistencije Franje Tepurića uputio snažan udarac s više od 25 metara, i lopta je bila neobranjiva za vratara Darmanina.
U 34. minuti opet je s lijeve strane ubacio Čaval, a Tepurić je iz blizine pogodio glavom za vodstvo od 0:3. U prigodi je u 36. minuti bio i Čaval, tukao je malo pred vratnice. U 42. minuti Gregurina je dijagonalom uposlio Tepurića, ali njegov udarac nije bio precizan.
U drugom poluvremenu prvu je priliku imao Poljak, koji je u 52. minuti tukao iznad grede. U 57. minuti Bošnjak je prošao kroz obranu Maltežana i tukao iznad gola. Vručina u 63. minuti prolazi dvojicu igrača domaćih, ali onda pred golom gubi loptu. Pereira je u 70. minuti uputio prvi i jedini udarac prema vratima Rodića. Čaval je zaprijetio u 74. minuti iz daljine, vratar je obranio.
U završnici utakmice Slaven Belupo postigao je i četvrti pogodak, strijelac je bio Bojan Vručina prebacivši Darmanina nakon dodavanja Srebrenka Posavca.