Sastav KS Teuta: Kapllani – Vrapi, Brasha, Sula (od 28. Hashani) – Hodo (od 90. Stafa), Vila, Devolli, Buna – Blloku (od 89. Likmeta) – Kuli, Xhafai
Trener: Hysem Dedja

Sastav NK Slaven Belupo: Iveša (od 46. Rodić) – Bošnjak, Radeljić, Kristić, Poldrugač – Jurić (od 41. Jajalo), Sopić, Posavec (od 76. Delić), Poljak – Kresinger, Vručina
Trener: Krunoslav Jurčić

Glavni sudac: Panayiotis Kailis (Cipar)

Pomoćni suci: Stavros Procopiou, Nicos Platis, i Marios Tsaggaris (svi Cipar)

Golovi: 1:0 Kuli (45), 1:1 Kresinger (65), 1:2 Vručina (70), 2:2 Kuli (75)

Žuti karton(i): Kuli (45), Kresinger (52)

Crveni karton(i):

Gledaoca: 1000

Izvještaj:

Naša momčad odigrala je 2:2 u uzvratnom susretu s albanskom Teutom u četvrtak u Draču te je zahvaljujući pobjedi od 6:2 u prvoj utakmici potvrdila plasman u 2. pretkolo Kupa UEFA.
Utakmica u Draču odigrana je po vrućem vremenu i pred dosta malim brojem gledatelja, a trener Slavena Belupa Krunoslav Jurčić izveo je na teren trentno najjači sastav, jedino je na klupi ostao Šehić. No, već prije kraja prvog dijela iz igre je morao Jurić, ušao je Jajalo, a na poluvremenu je izvršena i druga izmjena, vratara Ivešu zamijenio je Rodić.
Slaven je bolje ušao u utakmicu i u 15. minuti Radeljićev udarac glavom obranio je Kapllani. U 17. minuti Vila je mogao domaćine dovesti u vodstvo, ali nije dobro reagirao iako se našao sam pred Ivešom. U 22. minuti Kuli je glavom tukao preko gola. Udarac Posavca iz daljine u 29. minuti odlazi također pored vratiju, a u 40, minuti Vručina u kontranapadu ne uspijeva pronaći Kresingera. Teuta je povela u 45. minuti, Vila je centrirao s desne strane, a Kuli je bio strijelac za 1:0.
U 49. minuti Vručina je uposlio Jajala, koji tuče pored gola. U 65. minuti Jajalo je s desne strane poslao loptu u sredinu za Vručinu, koji je dodao Kreingeru, a on je strijelac za izjednačenje na 1:1. U 68. minuti Brasha je tukao glavom pored vratiju, a u 70. minuti Kristić je preciznom dugom loptom uposlio Vručinu, koji je izašao sam pred domaćeg vratara i pogodio za vodstvo od 1:2. Međutim, domaći su uspjeli izjednačiti u 75. minuti. Udarac Xhafaija obranio je Rodić, ali je odbijenu loptu iz blizine u mrežu poslao Kuli.
U 83. minuti još jednom Jajalo je tukao pored gola, a minutu kasnije Vručina je imao prigodu za pobjedu, ali iz blizine nije uspio zahvatiti loptu i ostalo je 2:2.