Hrvatski dragovoljac

1 - 1

Slaven Belupo


Zagreb, Kranjčevićeva - 06.05.2022 - 34. kolo HT Prve lige - 18:00

Hrvatski dragovoljac: Šubarić – Smolčić, Markovina, Vulikić – Majstorović, Galešić (od 46. Kukoč), Hodža, Jurišić – Braut, Karrica – Frigan (od 90. Kuliš)

Trener: Dragan Tadić

Slaven Belupo: Sušak – Hlevnjak (od 68. Bosec), Božić, Soldo, Goda – Zvonarek, Marina, Mlinarić (od 83. Bogojević) – Brković (od 69. Laušić) Crnac (od 46. Krstanović), Hoxha (od 69. Zapata).

Sudac: Dario Kulušić (Šibenik), Goran Perica (Šibenik), Željko Bučar (Duga Resa) i Jakov Titlić (Potravlje).

VAR: Duje Strukan (Split), AVAR: Alen Jakšić (Split).

Strijelci: 1:0 Frigan 3′, 1:1 Krstanović 48′

Žuti kartoni: Galešić 7′, Karrica 35′, 81′ (Hrvatski dragovoljac); Božić 8′, Goda 42′, Soldo 70′ (Slaven Belupo)

Crveni kartoni: Crveni karton: Karrica 81′ (Hrvatski dragovoljac); (Slaven Belupo)

Broj gledatelja: 250

Nogometaši Slaven Belupa u 34. su kolu HT Prve lige remizirali su s Hrvatskim dragovoljcem. Rezultat je bio 1:1, a pogodak za našu momčad postigao je Krstanović.

Trener Zoran Zekić nije mogao računati u današnjoj utakmici na Kvržića, Caimacova, Zirduma i Kocijana, a od prve minute je na teren poslao čak četiri igrača iz naše Škole nogometa, dok su još četiri čekala priliku s klupe. Mlinarić, Zvonarek, Brković i Hlevnjak krenuli su od početka, dok su svoju priliku čekali Marković, Liklin, Svržnjak i Bogojević.

Domaćin je utakmicu otvorio na najbolji mogući način. Već je u trećoj minuti Frigan zabio za 1:0. Preuzela je nakon toga naša momčad inicijativu i imala više od igre, ali izjednačiti nije uspjela pa se na odmor otišlo s minimalnom prednošću Zagrepčana.

Kako je Hrvatski dragovoljac otvorio prvo polurijeme, tako je Slaven Belupo drugo. Jedanaesterac koji je izborio Hoxha realizirao je Krstanović za 1:1 u 48. minuti. Stiskala je naša momčad do kraja utakmice, imala nekoliko dobrih situacija, no na kraju svakom po bod.