ŠIBENIK: Slavica – Kulušić, Raič, Bonacin (od 88. Kwedi), Lapić – Roglić, I. Bulat, Milanović, Vitaić (od 56. Grizelj) – Zec (od 46. Kovač), Jambrušić

Trener: Ivica Kalinić

SLAVEN BELUPO: Iveša – Purić, Kokalović, Kristić, Šiklić – Jajalo (od 65. Šomoci), Sopić, Posavec, Poljak (od 90. Božac) – Jurić (od 71. Delić), Kresinger

Trener: Krunoslav Jurčić

Sudac: Hrvoje Kurtović (Osijek). Pomoćnici: Šime Vukić (Rijeka), Nikola Antolović (Našice) i Nikola Petir (Kašina)

Strijelci:

Žuti kartoni: –

Gledatelja: 2.000

Slaven Belupo je u posljednjem prvenstvenom kolu u Šibeniku odigrao utakmicu bez pogodaka te je zahvaljujući porazima Rijeke i Hajduka osvojio drugo mjesto i ostvario najbolji plasman u dosadašnjoj prvoligaškoj povijesti.
Naša momčad u Šibeniku je nastupila bez kartoniranih igrača Šehića, Bošnjaka i Čavala te oporavljenika Poldrugača pa je trener Krunoslav Jurčić u napad postavio Kresingera i Jurića, dok su u veznoj liniji zaigrali Jajalo, Sopić, Posavec i Poljak.
U 2. minuti Poljak je ubacio loptu u kazneni prostor iz slobodnog udarca s desne strane, ali je vratar Slavica izbacio loptu. U 6. minuti nakon Šiklićevog ubačaja s lijeve strane Poljak je tukao glavom, Slavica je bio na pravome mjestu. U 11., minuti Vitaić je s lijeve strane tukao pored gola. U 27. minuti Kresinger nije uspio iskoristiti ubačaj Jurića, a u 35. minuti nakon ubačaja Šiklića Raič je loptu izbacio u korner ispred Kresingera.
Na poluvremenu su igrači Slavena Belupa doznali za visoko vodstvo Dinama u utakmici s Rijekom te im je u nastavku bio dovoljan i bod za plasman u Kup UEFA. U 60. minuti Jambrušić je s deset metara tukao iznad gola. U 70. minuti Posavec je nakon ubačaja Šiklića mogao poentirati glavom, ali je zakasnio. Ubačaj Posavca u 86. minuti pokupio je Slavica, a u 87. minuti Milanović je tukao pored vratiju.