RIJKA: Mance, Turkalj, Čagalj, Budicin, Tadejević, Šrok, Landeka, Pamić, Fernandez, Križman, Đalović

Trener: Zoran Vulić

SLAVEN BELUPO: Pelin, Csizmadia, Kokalović, Rogulj, Maras, Nynkeu, Papa, Posavec, Delić (od 90. Poldrugač), Vojnović (od 79. Vručina), Poredski (od 46. Tepurić)

Sudac: Ante Vučemilović (Osijek)

Strijelci: 0:1 – Poredski (6), 1:1 – Đalović (60), 2:1 – Đalović (72), 2:2 – Csizmadia (74), 2:3 – Tepurić (89)

Žuti kartoni: Poredski (Slaven Belupo), Fernandez (Rijeka)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 2.000.

Izvješće:

Slaven Belupo postigao je prvu gostujuću pobjedu u dosadašnjem prvenstvu, svladavši Rijeku na Kantridi – 2:3.
Koprivničanci su odlično otvorili utakmicu, jer su došli u vodstvo već u 6. minuti. Papa je prošao desnom stranom, ubacio pred vrata Riječana gdje se najbolje snašao Poredski i loptu poslao u mrežu – 0:1. Nekoliko minuta kasnije Papa je bio u sjajnoj prigodi, ali je njegov udarac završio kraj desne vratnice.
U drugom dijelu susreta Riječani su krenuli na sve ili ništa te su u 60. minuti izjednačili pogotkom Đalovića – 1:1. Nakon izjednačenja domaćini nastoje doći u vodstvo, što im je uspjelo u 72. minuti kada je za obranu farmaceuta opet bio fatalan Đalović, koji je glavom po drugi put svladao Pelina. Samo dvije minute kasnije Slaven Belupo izjednačuje rezultat. Posavec je iz slobodnog udarca ubacio loptu s desne strane pred vrata Riječana, gdje se najbolje snašao Csizmadia i glavom poravnao rezultat – 2:2. I onda pogodak za prvu ovojesensku gostujuću pobjedu Slavena Belupa! Maras je probio lijevu stranu, ubacio loptu pred vrata Riječana gdje se sjajno snašao Tepurić i pogodio mrežu momčadi s Kvarnera – 2:3. Farmaceuti su sa nova tri boda uhvatili priključak za momčadima koje se nalaze u samom prvoligaškom vrhu i mirnije ulaze u jesensku završnicu.