RIJEKA: Radman – Ljubović, Cerić, Budicin, Bodrušić – Landeka, Pamić – Novaković (od 74. Fernandez), Štrok (od 50. Križman), An. Sharbini – Ah. Sharbini (od 89 Tapalović)

Trener: Mladen Ivančić

SLAVEN BELUPO: Rodić – Purić (od 90. Tepurić), Rogulj, Lapić, Maras – Poldrugač – Posavec (od 79. Kresinger), Jajalo, Čaval (od 64. Delić) – Jurić, Vručina

Trener: Mile Petković

Sudac: Marijo Strahonja (Zagreb). Pomoćnici: Igor Krmar (Zagreb), Dražen Pejić (Vukovar) i Dalibor Mlakar (Zagreb)

Strijelci: 1:0 An. Sharbini (30), 2:0 Ah. Sharbini (57-11 m)

Žuti kartoni: Landeka (18), Lapić (36), Bodrušić (59), Cerić (77)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 2.500

Izvještaj:

Slaven Belupo poražen je na Kantridi u utakmici s Rijekom u 6. kolu Prve HNL. Rijeka je do pobjede došla pogocima braće Anasa i Ahmada Sharbinija u 30. i 57. minuti utakmice.
U 15. minuti prvu priliku imao je Jurić, ali je tukao pored gola. U 16. minuti Lapićev udarac glacvom nakon kornera Čavala obranio je Radman. U 19. minuti Vručina je iz slobodnog udarca tukao pokraj vratnice. U 20. minuti Jajalo je nanizao nekoliko igrača i onda uputio dobar udarac, ali je Radman obranio. U 21. minuti iz daljine je tukao Posavec, Radman je uhvatio loptu. U 22. minuti An. Sharbini iz slobodnog udarca šalje loptu iznad gola. U 23. minuti Cerić je glavom tukao pokraj gola, a u 26. Novaković iz daljine također ne pogađa okvir vratiju.
U 30. minuti Rijeka je povela nakon solo akcije Anasa Sharbinija, koji je iz daljine pogodio gornji kut Slavenovih vratiju. U 34. minuti Vručina je izveo korner, a Lapić iz blizine nije uspio pogoditi mrežu. U 45. minuti udarac Čavala obranio je Radman, a u sudačkoj nadoknadi Vručina je s lijeve strane ubacio za Posavca, ali je Bvodrušić izbio loptu.
U drugom poluvremenu u 47. minuti Jurić je s desetak metara pogodio vratnicu, kao i Vručina u 51. minuti s 20 metara. U 56. minuti Lapić je skrivio prekršaj nad Bodrušićem u kaznenom prostoru gostiju, a jedanaesterac je u vodstvo od 2:0 pretvorio Ahmad Sharbini.
Do kraja utakmice Slaven Belupo je napadao, ali nije uspio postići pogodak. U 75. minuti Radman je obranio slobodni udarac Vručine, u 84. minuti Vručina nije stigao na ubačaj Jurića, a u sudačkoj nadoknadi vremena Vručina je opet pogodio vratnicu iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora.
Slijedi prvenstvena stanka, a u sljedećem kolu Slaven Belupo će biti domaćin Osijeku.