Sastav HNK Rijeka: Žilić – Marčić, Budicin, Vučko, Pamić – Bule (od 75. Brajković), Šafarić. Ivanov (od 40. Jakirović), Sharbini – Đalović, Škoro (od 82 Štrok)
Trener: Zlatko Dalić

Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Poldrugač, Radeljić, Kristić, Šiklić – Jajalo (od 56. Delić), Posavec (od 84. Radiček), Sopić, Poljak – Šehić, Vručina (od 68. Kresinger)
Trener: Krunoslav Jurčić

Glavni sudac: Igor Križarić (Čakovec)

Pomoćni suci: Borut Križarić (Čakovec), Ivan Keškić (Vinkovci) i Danijel Trampus (Osijek)

Gol: 1:0 Đalović (7)

Žuti karton(i): Radeljić (18), Sharbini (47), Budicin (54), Kristić (85)

Crveni karton(i):

Gledaoca: 6000

Slaven Belupo poražen je na Kantridi u derbiju 6. kola prvenstva. Domaća momčad agresivno je krenula u utakmicu te je u 7. minuti Đalović nakon ubačaja Bule s desne strane snažnim i preciznim udarcem matirao Ivešu za vodstvo domaćih od 1:0. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao, a utakmica nije ponudila ni previše prigoda.
Udarac Posavca iz daljine u 9 . minuti obranio je Žilić, a udarac Jajala u 17. minuti odlazi pored gola. U 21. minuti Đalović je tukao s 20 metara, pokraj gola. Posavec je zaprijetio u 28. minuti iz slobodnog udarca, ali je Žilić obranio. Šehić je u 34. minuti mogao tražiti suradnju, ali je na kraju uputio udarac pored gola.
U drugom dijelu Šehić u 48. minuti glavom tuče iznad gola, a u 54. je pokušaj Jajala završio u korneru. Sharbini je u 59. minuti uposlio Škoru, ali je Iveša sjajno obranio. Još jednom je Šehić u 73. minuti tukao iznad grede. Jak udarac Sopića u 75. minuti obranio je Žilić, a nakon toga je Delić iz voleja također snažno tukao, ali ne i precizno. U 78. minuti vodstvo domaćih mogao je povećati Brajković, ali je Iveša obranio njegov udarac i ostalo je 1:0.