Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak – Crnac, Karabatić, Gal – Pejić, Vukojević, Musa, Posavec (od 87. Šomoci), Bodrušić – Dodik (od 79. Vručina), Karabogdan (od 89. Jambrušić)

Trener: Branko Karačić

Sastav HNK Rijeka

Radman – Ivančić (od 90. Dunković), Lerant, Knežević – Prišč, Linić, Tadić, Mujdža (od 55. Čaval) – Novaković, Mitu (od 69. Sharbini) – Erceg

Trener: Elvis Scoria

Suci

Glavni sudac: Ivan Novak (Varaždin)

Pomoćni suci: Armando Lušetić (Cerovlje), Ivica Grgić (Duga Resa) i Vlado Svilokos (Sisak)

Golovi

Žuti kartoni

Vukojević (23), Mujdža (31), Karabatić (38), Lerant (80), Karabogdan (81), Musa (87)

Crveni kartoni

Gledatelja

5000

Izvještaj sa utakmice

U iznimno uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici odigranoj na Kantridi, Rijeka i Slaven Belupo podijelili su bodove u utakmici bez pogodaka. U 8. minuti Mitu je tukao s 20 metara pored lijeve vratnice, a u 10. uzvraća Dodik udarcem sa 16 metara, kojeg brani Radman. U 13. minuti Karabogdan je pokušao s 20 metara, ali je Radman opet uhvatio loptu. U 18. minuti Mitu je ubacio za Novakovića, koji iz neposredne blizine promašuje okvir gola. U 23. minuti Mitu je tukao s desetak metara, ali je Lisjak obranio. Posavec je u 27. minuti odlično uposlio Karabogdana, čiji udarac Radman brani. Mitu u 31. minuti tuče iznad vratiju, a u 36. je Novaković bio u dobroj prilici, ali je dodao loptu Mituu, koji je ostao kratak. Pejić je u 40. minuti s desne strane ubacio za Posavca, koji glavom s pet metara šalje loptu pokraj gola. I nastavak je ponudio mnoštvo dobrih prilika. U 50. minuti udarac Mujdže brani Lisjak, a u 54. udarac Mitua Lisjak skreće u korner. Bodrušić u 56. minuti izbija loptu s gol-crte, a u 56. Lisjak na rubu šesnaesterca odnosi loptu ispred Mitua. Odlično je Erceg reagirao u 66. minuti, kad je udarac Ercega izbio u korner. U 73. pokušaj Muse iz slobodnog udarca je obranio Radman, a u 76. Karabogdan idealno upošljava Vukojevića, koji s pet metara šalje loptu iznad grede. U završnici je Rijeka stezala obruč oko Lisjaka, ali se mreže do kraja ipak nisu tresle, ostalo je 0:0.