Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak ? Poldrugač, Radeljić, Kristić, Bodrušić ? Posavec, Sopić, Mumlek (od 84. Poljak) ? Bošnjak, Zahora (od 55. Dodik), Vručina (od 90. Šomoci)

Trener: Elvis Scoria

Sastav HNK Rijeka

Žilić ? Šarić, Vučko, Starčević, Rendulić ? Prišć (od 43. Budicin), Linić, Tonito (od 78. Novaković), Štrok ? Sharbini (od 72. Bule), Ivanov

Trener: Josip Kuže

Suci

Glavni sudac: Edo Trivković (Split)

Pomoćni suci: Željko Grgec (Bistra), Petar Gabrilo (Split) i Vlado Svilokos (Sisak)

Golovi

Žuti kartoni

Posavec (29), Linić (60), Rendulić (71)

Crveni kartoni

Gledatelja

3500

Izvještaj sa utakmice

Rijeka i Slaven Belupo odigrali su neodlučeno u prvoj utakmici polufinala Kupa. Gostujuća momčad stigla je sa željom da ostvari pozitivan rezultat, dok je Rijeka na čelu s novim trenerom Kužeom željela ostvariti pobjedu.

U 11. minuti Vručina se oslobodio dvojice igrača i tukao, ali je obrana Rijeke njegov udarac skrenula u korner. Udarac Rendulića u 19. minuti obranio je Lisjak, a u 29. pokušaj Sharbinija glavom odlazi pored gola. Opet je Sharbini zaprijetio u 36. minuti, kad je tukao s lijeve strane, no Lisjak je izbacio loptu u korner.

U 37. minuti Bodrušić tuče visoko iznad gola, uzvrata Prišć u 38. minuti s 20 metara pored gola. Posavec je u 39. minuti tukao slabo, a u 43. minuti Štrok šalje loptu pokraj vratnice.

U 47. minuti Sharbini je glavom poslao loptu iznad gola, a u 50. Žilić odnosi loptu ispred Vručine. U 51. minuti Mumlek je tukao iz daljine, Žilić je uhvatio loptu. Mumlek je u 62. minuti pokušao iznenaditi Žilića, koji je krajnjim naporom loptu izbacio u korner. U 64. minuti Vručina iz daljine, s 30 metara, tuče pored desne vratnice. Udarac Sharbinija u 66. minuti odlazi iznad grede, a pokušaj Bodrušića u 71. minuti obranio je Žilić. U završnici je Rijeka pokušala doći do pogotka, ali nije uspjela, jer se naša momčad dobro branila i na kraju Kantridu napustila neporažena.