HNK HAJDUK: Varvodić – Maloča (od 49. Ljubičić), Sablić, Živković – Rubil, Andrić, Linić (od 70. Jozinović), Gabrić – Cernat (od 87. Čop) – Rukavina, Kalinić

Trener: Robert Jarni

NK SLAVEN BELUPO: Iveša – Bošnjak (od 61. Gregurina), Kokalović, Božac, Šiklić (od 61. Čaval) – Posavec, Poljak – Purić, Jajalo (od 72. Kresinger), Delić – Šehić

Trener: Krunoslav Jurčić

Golovi: 1:0 Rukavina (42), 2:0 Gabrić (90)

Glavni sudac: Ante Vučemilović (Osijek)

Pomoćni suci: Igor Krmar (Zagreb), Miro Grgić (Osijek) i Danijel Trampus (Osijek)

Žuti kartoni: Poljak (36), Gabrić (37), Linić (52)

Crveni karton:

Izvještaj:

Prvi udarac prema vratima Varvodića uputio je Poljak već u 1. minuti, ali je Hajdukov vratar Varvodić obranio njegov udarac. U 11. minuti Poljak je ubacio loptu iz kornera izravno prema vratima, a Sablić je loptu izbio u polje. U 15. minuti udarac je iz daljine isprobao Jajalo, no lopta odlazi pokraj gola.
U 18. minuti Andrić je tukao iz slobodnog udarca s lijevog ruba kaznenog prostora, a Iveša je obranio. U 20. minuti Iveša je padom u noge oduzeo loptu Rukavini. Jedini Slavenov napadač Šehić u 22. minuti je s ruba kaznenog prostora poslao loptu pokraj gola. Udarac Rubila u 27. minuti obrana gostiju odbila je u korner, a novi napad Hajduk je imao u 35. minuti, kad je Iveša obranio pokušaj Cernata. Hajduk je ipak došao do vodstva u 42. minuti, a pogodak je iz neposredne blizine postigao Rukavina nakon što ga je poslužio Cernat.
U drugom dijelu prvu je prigodu u 58. minuti imao Živković, ali je njegov udarac glavom zaustavio Iveša. U 67. minuti Iveša je obranio pokušaj Andrića iz slobodnog udarca, a u 75. minuti Hajdukov vratar Varvodić odnio je loptu ispred Šehića.
Na samom kraju utakmice Hajduk je postigao i drugi pogodak, Gabrić je iskoristio asistenciju Čopa i lijepo pogodio gornji kut za 2:0.
Slaven Belupo će u sljedećem kolu u subotu u Koprivnici ugostiti Rijeku.