Sastav HNK Hajduk: Balić – Pelaić, Tudor, Sablić, Jozinović – Rubil, Andrić (od 33. Linić), Damjanović, Cernat – Verpakovskis (od 80. Gabrić), Kalinić (od 73. Čop)

Trener: Robert Jarni

Sastav NK Slaven Belupo: Iveša – Bošnjak, Radeljić, Kristić, Šiklić – Sopić, Poljak (od 65. Posavec) – Šehić, Jajalo (od 83. Jurić), Čaval (od 60. Delić) – Kalinić

Trener: Krunoslav Jurčić

Split – Gradski stadion Poljud

Glavni sudac: Danijel Trampus (Osijek)


Pomoćni suci:
Ivan Keškić (Vinkovci), Dražen Pejić (Vukovar) i Domagoj Ljubičić (Osijek)

Gol(ovi): 1:0 Kalinić (57-11 m)

Žuti kartoni: Kalinić (24), Poljak (25), Radeljić (41), Cernat (45), Kristić (70), Šiklić (75), Balić (90)

Crveni kartoni:

Gledaoca: 1500

Izvještaj:

Hajduk je u derbiju 18. kola pred svojim gledateljima ostvario pobjedu nad Slavenom Belupom.
Prvi je u 3. minuti u prigodi bio Kalinić, a njegov udarac s 25 metara obranio je Iveša. Vratar gostiju opet je uspješan u 7. minuti, kad je zaustavio novi pokušaj Kalinića. U 14. minuti Rubil je uposlio Kalinića, ali ispred njega loptu odnosi Iveša. U 16. minuti u naletu je bio Rubil, ali i njega je zaustavio vratar Slavena Belupa.
U 23. minuti Verpakovskis je iskosa poslao loptu pored gola. Prvi pokušaj Slavena bio je u 33. minuti, kad je Jajalo iz daljine snažno tukao, a Balić loptu skrenuo u korner. U 42. minuti Šiklić je nakon akcije Sopića i Čavala pucao pokraj gola.
U 50. minuti Bošnjak je s desne strane uputio udarac kojeg je obranio Balić. Cernat u 51. minuti iz slobodnog udarca iz daljine tuče iznad grede, a Hajduk je uskoro došao do prednosti. Sudac je dosudio jedanaesterac za domaće nakon prekršaja Kristića nad Kalinićem u kaznenom prostoru Slavena Belupa, a Kalinić je s bijele točke pogodio za 1:0.
Iveša je u 63. minuti obranio udarac Rubila, a u 66. minuti Posavec i Vručina priredili su priliku za Šehića, koji iz blizine ne pogađa domaću mrežu. U 74. minuti udarac Posavca blokirala je obrana Hajduka, a u 77. slab udarac Sopića zaustavio je Balić. Potkraj susreta Iveša je obranio udarac Čopa, Hajduk je minimalnom pobjedom uzeo sva tri boda.