HAJDUK: Subašić – Rubil, J. Buljat, Pandža, Strinić – Gabrić (od 62. Oremuš), Andrić (od 74. Linić), Skoko, M. Buljat (od 46. Bušić) – Ibričić, Bartolović

Trener: Ante Miše

SLAVEN BELUPO: Pelin – Kokalović, Rogulj, Lapić, Maras – Poldrugač, Nynkeu – Jurić (od 77. Jajalo), Šafarić, Čaval (od 87. Pelin) – Vručina (od 73. Kresinger)

Trener: Mile Petković

Sudac: Vlado Svilokos (Sisak) Pomoćnici: Željko Perak (Karlovac), Vlado Crnolatac (Petrinja) i Goran Proleta (Opuzen)

Strijelci:

Žuti kartoni: Lapić (34), Bušić (51), Ibričić (89), Pelin (90)

Crveni kartoni: Nynkeu (39 – start s leđa)

Stadion: Split, Stadion Poljud

Gledatelja: 5.000

Izvještaj:

Slaven Belupo odigrao je 0:0 u Splitu u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog Kupa. Na Poljudu je Hajduk imao veliku dominaciju, ali je sve njegove prilike za pogotke zaustavio vratar Tomislav Pelin. U svakom slučaju, 0:0 je pozitivan rezultat za Slaven Belupo nakon prve utakmice, a uzvratna je na rasporedu 26. studenoga u Koprivnici.
U 8. minuti je Pelin obranio opasan udarac Bartolovića, a u 12. M. Buljat propušta veliku priliku i šalje loptu pokraj gola. U 14. minuti opet je Bartolović bio u velikoj prilici, a Pelin je odlično reagirao i obranio njegov udarac. U 16. minuti Jurić je reklamirao igranje rukom Hajdukova braniča u kaznenom prostoru domaćih, no sudac se nije oglasio. U 28. minuti Nynkeu je spriječio udarac Ibričića, a u 31. minuti Čaval je tukao iznad grede. U 39. minuti Nynkeu je na sredini terena s leđa bez lopte srušio Andrića i zaradio izravni crveni karton.
U drugom poluvremenu Hajduk je stalno napadao, ali nije uspio svladati Pelina. U 51. minuti Rogulj je pogodio vratnicu svojih vratiju, dok je u 58. minuti akciju Vručine zaustavio J. Buljat. U 75. minuti udarac Šafarića obrana Hajduka skrenula je u korner. U 81. minuti idealnu priliku opet je imao Bartolović, ali je njegov udarac glavom zaustavio Pelin. U 82. minuti Rogulj je opet zaprijetio svom vrataru, poslao je loptu malo pored vratnice. Hajduk je do kraja pokušavao pritiskom stići do pogotka, u čemu ipak nije uspio.