Sastav NK Slaven Belupo

Nikoloski – Bošnjak, Radeljić, Kristić – Pejić (od 83. Jambrušić), Šomoci, Poldrugač, Mumlek, Božac (od 52. Elez) – Dodik, Šaranović (od 60. Vručina)

Trener: Elvis Scoria

Sastav HNK Cibalia

Burcsa – Zore, Leutar (od 74. Kuzmić), Tadić – A. Andričević (od 81. Križanović), Bilen, Jukan, Maroslavac, Bagarić – Zekić, Kerić (od 86. Grgić)

Trener: Ivan Matković

Suci

Glavni sudac: Igor Pristovnik (Zagreb)

Pomoćni suci: Darko Jambrović (Čakovec), Dražen Fejer (Bjelovar) i Domagoj Ljubičić (Osijek)

Golovi

1:0 Zekić (42), 2:0 Zekić (63)

Žuti kartoni

Elez (74), A. Andričević (80)

Crveni kartoni

Gledatelja

500

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo poražen je na gostovanju kod Cibalije u Vinkovcima, oba pogotka za domaće postigao je Zoran Zekić. Prvu prigodu imala je Cibalia, u 4. minuti udarac A. Andričevića obranio je Nikoloski. Udarac Bošca blokirala je obrana Cibalije u 6. minuti, a u 10. Nikoloski brani pokušaj Zorea. Šomoci u 15. minuti tuče s 25 metara, Burcsa brani, kao i udarac Mumleka u 17. minuti. Nikoloski je u 17. minuti obranio i udarac Kerića, te Maroslavca u 28. minuti. U 42. minuti Jukan je ubacio za Zekića, koji iz prve pogađa za 1:0. U nastavku, u 51. minuti tuče Jukan, Nikoloski brani. U 51. minuti pokušao je Šaranović s desne strane, obranio je Burcsa. U 59. minuti ubacio je Šaranović, a Šomoci je glavom neprecizan. U 61. minuti Šomoci je tukao pokraj vratiju, a u 63. minuti domaćin je riješio pitanje pobjednika, kad je Zekić snažno odapeo iz slobodnog udarca i pogodio u ’rašlje’ za 2:0. Pejić je u 68. minuti pokušao iznenaditi Burscu s desne strane, ali je domaći vratar siguran. U 74. minuti Vručina je pao u kaznenom prostoru, ali sudac se nije oglasio. Kerić je u 80. minuti imao prigodu za povećanje vodstva, izašao je sam pred Nikoloskog, no vratar Slavena obranio je njegov udarac.