CIBALIA: Burcsa – Radas, Leutar, Mešić, Medvid – Radotić, Husić – Malčić (od 73. Šimunac), Pavličić (od 46. Jurić), Bagarić – Džafić (od 85. Baraban)

Trener: Srećko Lušić

SLAVEN BELUPO: Rodić – Bošnjak (od 61. Kokalović), Rogulj, Lapić, Čaval – Poldrugač – Gregurina, Posavec, Delić (od 46. Jajalo) – Tepurić, Vručina (od 81. Kresinger)

Trener: Mile Petković

Sudac: Marijo Strahonja (Zagreb)

Pomoćnici: Željko Grgec (Bistra), Boško Vukušić (Zagreb) i Dalibor Mlakar (Zagreb)

Strijelci:

Žuti kartoni: Gregurina (16), Lapić (33), Čaval (45), Vručina (49), Mešić (49), Jurić (51)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 5000

Izvještaj:

U prvoj utakmici novog prvenstva, Slaven Belupo i Cibalia u Vinkovcima su odigrali bez pogodaka. Na otvorenju rasvjete vinkovačkog stadiona bio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković.
Naša momčad bila je bolji suparnik, ali nije realizirala svoje prilike. Već u 1. minuti tukao je Poldrugač, ali iznad gola. U 15. minuti Posavec iz slobodnog udarca s 30 metara šalje loptu ravno u vratara Burcsu, a u 24. minuti vinkovački vratar odbio je novi pokušaj Posavca iz prekida.
U 55. minuti Vručina je iz slobodnog udarca s 25 metara tukao iznad gola, a u 56. isti igrač iskosa s lijeve strane upućuje jak udarac kojeg brani Burcsa. U 62. minuti udarac Radasa odlazi iznad gola, a u 69. minuti Burcsa brani i pokušaj Jajala. Opet je pokušao Jajalo u 74. minuti, tukao je snažno iznad grede.