BIRKIRKARA: O. Borg, T. Paris (od 89. Zammit -), Cilia, Tabone, Bajada, Fenech (od 85. Muscat -), Zerafa, P. Borg, Sciclluna, Convalius, Buhagiar (od 76. Sciberras)

Trener: Paul Zammit.

SLAVEN BELUPO: Rodić, Purić, Csizmadia, Rogulj, Maras, Nynkeu, Posavec (od 73. Bilen -), Poldrugač, Jurić (od 89. Poredski), Vručina, Vojnović (od 61. Delić).

Trener: Milivoj Bračun.

Sudac: Georgios Daloukas (Grčka)

Žuti kartoni: O. Borg, Sciberrras (Birkirkara), Vručina (Slaven Belupo).

Crveni kartoni:

Gledatelja: 300

Izvješće:

Slaven Belupo se uvrstio u 2. pretkolo Europske lige, jer je maltešku Birkirkaru pobijedio u Koprivnici 1:0, dok je na njenom umjetnom travnjaku odigrao neodlučeno – 0:0.
Slaven je bolje otvorio utakmicu u prvih nekoliko minuta, imao dva slobodna udarca s 20 metara koje su izveli Maras i Vručina, ali nisu bili dovoljno precizni. Koprivničanci imaju više od igre i dominaciju na sredini igrališta no bez prave završnice, dok Maltežani samo povremeno prelaze na njihovu polovicu. Najizgledniju prigodu za vodstvo farmaceuta propustio je Jurić u 20. minuti kada je pucao s 12 metara, ali pravo u ruke domaćeg vratara. Prvi ozbiljniji napad Maltežani su izveli minutu kasnije, no Convalius je glavom loptu poslao kraj desne vratnice.
Polovicom prvog dijela igre grčki sudac prekinuo je susret kako bi se igrači obje momčadi mogli osvježiti, jer je temperatura na igralištu bila iznad 35 stupnjeva, ali osvježenje nije donijelo ništa bolju igru, osim slobodnog udarca Posavca u 38. minuti s 30 metara kada je lopta završila u rukama vratara Borga.
U prvoj minuti nastavka najbolja prigoda Slavena Belupa. Posavec je s nekoliko metara pucao u vrata Birkirkare i kada su već svi vidjeli loptu u mreži, Patrik Borg ju je izbacio iz praznog gola. Tri minute kasnije Maltežani su također propustili odličnu prigodu kada je Comvalius s nekoliko metara prebacio vrata farmaceuta.
– Najvažnije da smo prošli dalje. Znao sam da nećemo primiti pogodak na Malti, ali sam očekivao da ćemo barem jednom zatresti domaću mrežu. Sada nas očekuje makedonski Milano s kojim se nadam našoj boljoj igri i prolazu u 3. pretkolo tog europskog natjecanja – kazao je trener Slavena Belupa Milivoj Bračun.