FC Astra Giurgiu (ROM)

0 - 0

Slaven Belupo


Rogla, Slovenija - 02.07.2019. - prijateljska utakmica - 16:30

Slaven Belupo: Filipović – Karamarko, Nowak, Međimorec, Martinaga – Bačelić Grgić, Paracki, Čanađija – Bogojević, Ejupi, Delić. Drugo pol.: Marković – Iharoš, Hlevnjak, Zirdum, Brković – Plantak, Čalušić, Jajalo – Mladen, Lima, Puclin.

Trener: Ivica Sertić

Sudac: Pahole, Štefane, Lunežnik

Broj gledatelja: 50

Nogometaši Slaven Belupa remizirali su s rumunjskom Astrom rezultatom 0:0 u prijateljskoj utakmici igranoj u Slovenskim Konjicama. Po pravom pljusku i skliskom terenu Slavenaši su stvorili pregršt prilika, ali su Rumunje spasili odličan golman, greda i nedostatak preciznosti.

U prvom poluvremenu našoj je momčadi nedostajao tek pogodak da okruni puno bolju igru od protivnika. Karamarko iz slobodnog udarca, Ejupi glavom nakon centaršuta Martinage i Bačelić Grgić udarcem s 20-ak metara opasno su prijetili Astri, ali se na odmor otišlo bez pogodaka.

Nastavak susreta donio nam je identičnu sliku. Naša momčad je dominirala i stvarala prilike, ali nije bilo sreće u završnici. Lima je pogodio gredu i iz još jedne vrlo dobre situacije pucao preko gola, odličan udarac Mladena završio je u bloku pred samim golom Rumunja, udarac Jajala otišao je tik uz vratnicu, a Zirdumov pokušaj glavom obranio je najbolji pojedinac na susretu, golman Astre.