ARIS: Kelemen – Vangjeli (od 52. Wlodarczyk), Jahić, Lembo, Aurelio – Battion, Garcia – Calvo (od 52. Javito), Gentil (od 65. Neto), Regueiro – Koke

Trener: Enrique Hernandez

SLAVEN BELUPO:Rodić, Bošnjak, Rogulj, Lapić, Čaval – Poldrugač, Bilen (od 68. Gregurina) – Posavec, Jajalo – Vručina (od 79. Šehić) – Jurić (od 79. Kresinger)

Trener: Milan Petković

Sudac: Antonio Rubinos Perez (ŠPA)

Pomoćnici: Juan Carlos Yuste Jimenez (ŠPA), Vicente Egido Rozas (ŠPA) i Jose Luis Paradas Romero (svi iz Španjolske)

Delegat UEFA-e: David Petriashvili (GEO)

Strijelci: 1:0 Koke (55)

Žuti kartoni: Jajalo (9), Koke (56), Lapić (77), Garcia (87)

Crveni kartoni:

Gledatelja: 20.000

Izvještaj:

Slaven Belupo poražen je sa 1:0 u prvoj utakmici drugog pretkola Kupa UEFA-e. Momčad trenera Mile Petkovića prikazala je u Solunu dobru igru, a Aris je zahvaljujući snalažljivosti kapetana Kokea i pogrešci Lapića došao do pobjedničkog pogotka.
Od samog početka grčka momčad krenula je agresivno prema vratima Slavena, i u 5. minuti Rogulj odlično blokira udarac Kokea. U 15. minuti Rodić je obranio pokušaj Aurelia iz slobodnog udarca, a u 15. minuti Gentil je tukao pokraj gola. U 18. minuti Vručina je iskoristio pogrešku obrane Arisa i pucao s lijeve strane, ali je njegov udarac obranio Kelemen. I Jurić je zaprijetio u 28. minuti, no i njegov pokušaj brani vratar Arisa.
Lembo u 31. minuti opasno tuče pokraj lijeve vratnice, a u 32. minuti Rodić zaustavlja prodor Kokea. Rodić je u 35. minuti odlično obranio udarac Gentila koji je dobro gađao gornji desni kut.
U drugom poluvremenu Aris je nastavio s napadima i u 46. minuti opet tuče Gentil, ali opet pored gola. U 55. minuti Lapić nije dobro reagirao prilikom ubačaja jedne visoke lopte, prevario ga je Koke i izbio sam pred Rodića te poslao loptu u mrežu za vodstvo domaćih od 1:0.
Nakon vodstva Arisa inicijativu je preuzela momčad Slavena Belupa, koja je mogla doći i do izjednačenja, ali nedostajalo je i malo sreće. U 65. minuti Vručina je tukao pored gola, a u 66. minuti udarac Jajala odlazi iznad grede. U 70. minuti Rodić brani udarac Kokea glavom, a odličan pokušaj Jajala je u 71. minuti zaustavio Kelemen. U 72. minuti udarac Vručine je zaustavio Kelemen, a u 78. minuti obrana Arisa blokirala je udarac Vručine. Iako je u završnici bio blizu pogotka, Slaven Belupo na kraju je iz Soluna ipak otišao s minimalnim porazom.