NASTAVAK PRIPREMA NA KOPRIVNIČKOM STADIONU

01.02.2017.


Jučer poslijepodne naši su se nogometaši vratili s desetodnevnih priprema u Medulinu gdje su na tradicionalnom turniru Arena cupu odigrali četiri prijateljske utakmice na kojima su nastupili svi kandidati za proljetno prvenstvo.
Kompletna momčad danas ima slobodan dan a u četvrtak prijepodne nastavit će s treninzima na koprivničkom stadionu.
Manjih problem s ozljedama ima nekoliko igrača no u stručnom stožeru vjeruju da će za koji dan sve biti u redu i da će nastaviti s radom pod punim opterećenjem.
Prema riječima trenera Željka Kopića u Medulinu se radilo vrlo naporno, a jedini problem bili su travnjaci koji nisu bila na očekivanoj razini.
Već u petak Slaven Belupo nastavlja s odigravanjem prijateljskih utakmica a suparnik će mu biti drugoligaš Hrvatski dragovoljac s kojim će igrati na pomoćnom terenu u Koprivnici (14 sati), ako to dozvole vremenski uvjeti.
Dan kasnije (subota) naša momčad odlazi u mađarski Heviz gdje će se u 11 sati sastati sa Siofokom. Bit će to još jedan “test” koji će pokazati razinu pripremljenosti koprivničkog prvoligaša za drugi dio prvenstva.
Nakon subotnjeg gostovanja u kod Siofoka naša će momčad do početka proljetnog natjecanja još igrati u Koprivnici s Bačkom iz Bačke Palanke (10. veljače), te slovenskim prvoligašem ND Gorica dan kasnije u Brežicama.