NAŠA POBJEDA U SUSRETU S INTEROM JE POTPUNO ZASLUŽENA – ISTIČE ŽELJKO KOPIĆ

18.07.2016.


Nakon pobjede u susretu s Interom (2:0)na Gradskom stadionu nogometaši Slavena Belupa odmah su se okrenuli sljedećem suparniku vinkovačkoj Cibaliji, koja je u nedjelju na svom travnjaku poražena od Hajduka (0:2) i koja u subotu također gostuje u Koprivnici.
Najvažnije da smo u prvenstvo startali pobjedom i osvojili sva tri boda. Znao sam da će to biti vrlo teška i zahtjevna utakmica što se i pokazalo, jer su Zaprešićani organizirana momčad koja je prošle sezone završila na petom mjestu. Igrali smo strpljivo, ništa nismo htjeli riskirati i to nam se na kraju isplatilo – ističe trener naše momčadi Željko Kopić i dodaje:
Inter nam nije napravio niti jednu ozbiljniju prigodu, osujetili smo sve njihove pokušaje iz kontranapada što znači da smo bili jako stabilni u obrani. Kako se susret približavao kraju bili smo sve opasniji, stvorili nekoliko prigoda koje nažalost nismo realizirali ali smo na kraju ipak dva put “zatresli” njihovu mrežu. Ulaskom Barića dobili smo na probojnosti po desnom boku i to nam se i te kako isplatilo. Naša pobjeda je zaslužena i dobar nam je vjetar u leđa za sljedeću utakmicu s Vinkovčanima koju također igramo pred našim navijačima i koja također neće biti lagana, ali vjerujem u još jedan uspjeh – rekao je Željko Kopić.
Najbolji igrač utakmice bio je Dino Štiglec koji je postigao vodeći gol za Slaven Belupo i otvorio vrata prvoj pobjedi na startu prvenstva. Bio je to njegov prvi prvenstveni pogodak otkako nosi majicu farmaceuta za čiji je uvjerljiv uspjeh zaslužna cijela momčad.