NAŠA MOMČAD S OPTIMIZMOM ULAZI U NASTAVAK PRVENSTVA

25.09.2017.


Slaven Belupo je i nakon desetog prvenstvenog kola ostao nepobijeđen na svom stadionu i s 12 osvojenih bodova nalazi se na petom mjestu prvoligaške ljestvice.

U dva posljednje susreta s momčadima iz samog vrha Osijekom i Rijekom pokazao je veliki napredak u igri i malo je nedostajalo da spomenuti klubovi njegov travnjak napuste potpuno pognute glave.

No, sreća je bila na njihovoj strani tako da su s koprivničkim prvoligašem više sretno nego spretno podijelili bodove.

Posebno je bila zanimljiva subotnja utakmica s Riječanima koji su u Koprivnicu doputovali s velikim optimizmom, da bi na kraju morali biti zadovoljni neodlučenim ishodom koji ih je zaustavio u njihovim pobjedničkim namjerama.

Naša momčad je s aktualnim prvoligaškim prvakom pokazala veliku stabilnost i energiju jer je nakon njegovog vodstva krenula vrlo odlučno u nastavak susreta i pogotkom snalažljivog Međimorca došla do jako vrijednog boda.

Svjestan je toga i trener Željko Kopić koji je nakon utakmice bio više nego zadovoljan naglasivši da je njegovoj momčadi neodlučeni rezultat s Riječanima veliki poticaj za nastavak prvenstva i da je uvjeren kako će igrači uz ovakav pristup još više napredovati i još više istaknuti svoju kvalitetu.

Vjerujemo, da će Slaven Belupo to pokazati već u petak kada gostuje kod Lokomotive (18 sati) koja mu je najozbiljniji konkurent u borbi za plasman u sredini ljestvice, odnosno za peto mjesto.