NAŠA MOMČAD JOŠ JEDNOM ZAUSTAVILA RIJEKU

14.12.2015.


Nema dvojbe da se naša momčad nalazi u vrlo dobroj formi što je pokazala nakon plasmana u polufinale Hrvatskog kupa, pobjedom u Puli s Istrom i osvojenim nedjeljnim bodom na vrlo teškom gostovanju kod Rijeke.
Neodlučenim ishodom na riječkom travnjaku posebno je bio zadovoljan trener Željko Kopić koji je prije odlaska na Rujevicu najavio napadačku igru svoje momčadi i postizanje pozitivnog rezultata.
Odigrali smo još jednu dobru utakmicu s vrlo jakim suparnikom i od samog početka pokazali da na Rujevici nismo bez izgleda. Iako su Riječani poveli znao sam da i mi možemo postići pogodak, što se i ostvarilo – kazao je nakon utakmice Željko Kopić te istaknuo:
Čestitke mojim igračima na zalaganju i borbenosti jer to su osnovni preduvjeti za dobar rezultat. S osvojenim bodom na Rujevici mirnije dočekujemo posljednje jesensko kolo s Lokomotivom na našem stadionu – rekao je između ostalog trener naše momčadi.
Rezultati 20. kola: Inter – Zagreb 2:2, Lokomotiva – Istra 3:2, Hajduk – Split 0:0, Osijek – Dinamo 0:1, Rijeka – Slaven Belupo 1:1.