NAŠ KLUB NOVČANO POMAŽE HUMANITARNU AKCIJU

19.04.2011.


Slaven Belupo uključio se u humanitarnu akciju Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, koja je pokrenula projekt stambenih zajednica u kojima će se provoditi skrb za osobe s mentalnim smetnjama.
Kako bi pomogao Udruzi da namakne potrebna novčana sredstva za kupnju i adaptaciju objekta za program pomoći osobama s mentalnim poteškoćama, naš klub za tu će namjenu izdvojiti sav prihod s prvenstvene prvoligaške utakmice sa splitskim Hajdukom, koja se igra u subotu 23. travnja na koprivničkom stadionu u 20.10 sati.
Slaven Belupo je prvi koprivnički sportski klub koji se uključio u spomenutu akciji i poziva svoje vjerne navijače i sve građane da u subotu dođu na utakmicu s Hajdukom i kupnjom ulaznice novčano pomognu ovu vrijednu i humanitarnu akciju.
Napominjemo, da za utakmicu sa Splićanima neće biti besplatnih ulaznica te da će svi igrači našeg kluba, članovi Uprave i osobe koje rade u klubu kupnjom ulaznice sudjelovati u spomenutoj humanitarnoj akciji. Valja reći, da će godišnje ulaznice vrijediti za utakmicu s Hajdukom, ali da svaki posjetitelj koji ima godišnju ulaznicu također može, ako želi, na blagajnama kupiti kartu i na taj način sudjelovati u prihodu koji je namijenjen Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica.