NAŠ KLUB ĆE I OVE ZIME SUDJELOVATI NA ARENA KUPU U MEDULINU

03.01.2017.


Svega nekoliko dana ostalo je do početka zimskih priprema Slavena Belupa koje će krenuti u ponedjeljak 9. siječnja kad će na Gradskom stadionu trener Željko Kopić sa svojim suradnicima obaviti prvu prozivku.
Prvi dio priprema do 21. siječnja obavit će se u Koprivnici uz korištenje terena na stadionu, sportske dvorane i bazena Cerine bez odigravanja prijateljskih utakmica s kojima će krenuti na već tradicionalnom Arena kupu u Medulinu, gdje će naša momčad provesti desetak dana, točnije do 31. siječnja
Slaven Belupo će na Arena kupu koji se igra u dvije skupine nastupiti u grupi s austrijskim St. Poltenom, zaprešićkim Interom i slovenskim Rudarom iz Velenja, a zatim će imati još jedan ogled za plasman sa suparnikom iz druge skupine u kojoj se nalaze zagrebačka Lokomotiva, Koper, Cibalia i Vojvodina.
Nakon Arena kupa koprivnički prvoligaš će se uz svakodnevne treninge pripremati na Gradskom stadionu do početka proljetnog prvenstva koje će početi 18. veljače kada gostuje kod Dinama.
U sklopu završnog dijela koprivničkih priprema Slaven Belupo će imati još četiri prijateljske provjere a suparnici će mu biti Hrvatski dragovoljac (3. veljače), mađarski Siofok (4. veljače), te slovenski klubovi Koper (10. veljače) i ND Gorica (11. veljače).
Na tim prijateljskim utakmicama trener Kopić će iskristalizirati momčad s kojom će krenuti u proljetni dio natjecanja.