NAKON ZAGREBA PADA I LOKOMOTIVA

03.05.2011.


Nakon uvjerljive pobjede sa Zagrebom u Kranjčevićevoj (1:3), nogometaši Slavena Belupa mirno se pripremaju za subotnji ogled sa zagrebačkom Lokomotivom na koprivničkom stadionu.
Sada bezbrižnije ulazimo u završnicu prvenstva u kojoj igramo dvije utakmice kod kuće, s Lokomotivom i Osijekom, te gostujemo kod Istre u Puli – istaknuo je Roy Ferenčina, trener farmaceuta i dodao:
Naravno, da nas prvo zanima Lokomotiva koja nam je sljedeći suparnik i s kojom očekujemo nova tri boda. Nažalost, igrat ćemo bez Kokalovića, Purića i Milardovića koji imaju tri žuta kartona, tako da će prigodu za nastup dobiti igrači s klupe od kojih očekujem da će opravdati ukazano povjerenje – završio je Roy Ferenčina.
Nakon pregleda kod klupskog liječnika dr. Eduarda Roda za duže vrijeme s nogometnih travnjaka izostat će napadač Ivica Jurakić, kojem je nakon artroskopije koljena utvrđeno puknuće prednjih križnih ligamenata, a oštećeni su mu također menisk i hrskavica. Jurakić će uskoro na operaciju i njegov povratak očekuje se za nekoliko mjeseci.