NAKON TURSKE NOGOMETAŠI SLAVENA BELUPA NASTAVILI SU S TRENINZIMA NA KOPRIVNIČKOM STADINU

04.02.2013.


Danas prijepodne nogometaši Slavena Belupa održali su prvi trening na koprivničkom stadionu nakon povratka iz turske Antalyje.

Nedostajali su ozlijeđeni Kokalović, Grgić, Batarelo, Gregurina i Bubnjić, te mladi reprezentativci Glavica, Čanađija i Brlek koji će sutra nastupiti za hrvatske selekcije U-23 (Glavica), te za U-19 (Čanađija i Brlek) u prijateljskim ogledima s odgovarajućim vrstama Nizozemske i Francuske.
O devetodnevnim pripremama u Turskoj trener Roy Ferenčina je rekao:
Vrlo sam zadovoljan obavljenim poslom u Antalyji gdje smo odigrali četiri vrlo jake prijateljske utakmice u kojima sam vidio moćnosti svakog našeg igrača. Neki su potpuno zadovoljili a neki nisu i ovog ćemo tjedna završiti potpunu selekciju i to na prijateljskim utakmicama s drugoligašem Vinogradarom u Koprivnici i naravno na generalki s austrijskim prvoligašem Sturmom, gdje će nastupiti igrači na koje ću moći računati u proljetnom prvenstvu – kazao je trener Ferenčina i nastavio:
Ozljede nekih ključnih igrača su nam veliki problem, ali vjerujem da će se Kokalović i Bubnjić potpuno oporaviti i biti spremni za proljetni start. Bubnjić je zbog ozljede otkazao i nastup za reprezentaciju U-20, dok će se Glavica, Čanađija i Brlek vratiti s reprezentativnih obveza i konkurirati za momčad već za prijateljski ogled u srijedu s Vinogradarom. Nadam se, da neće biti novih ozljeda iako Šaban ima manjih problema s trbušnim zidom – završio je trener našeg kluba.