NAKON SENIORA I PIONIRI SLAVENA BELUPA IGRALI U FINALU HRVATSKOG KUPA

20.05.2016.


Nakon što je u finalu Hrvatskog nogometnog kupa prije desetak dana igrala prvoligaška momčad Slavena Belupa, jučer je u finalu Hrvatskog kupa za mlađe uzraste igrala i pionirska ekipa našeg kluba s odgovarajućim sastavom Dinama.
Koprivnički “klinci”, iako su izgubili 3:0 dobro su se predstavili i u većem dijelu susreta pokazali da se ravnopravno mogu nositi s našim najkvalitetnijim mladim sastavima.
Finalnom ogledu pionira Slavena Belupa i Dinama nazočio je i sportski direktor kluba Josip Omrčen-Čeko.
Plasman naših pionira u samu završnicu Kupa veliki je uspjeh jedne vrlo darovite generacije koju vodi trener Zvonimir Kelek. Utakmica je bila jako kvalitetna i mogu reći ravnopravna sve do isključenja jednog našeg igrača zbog drugog žutog kartona, koji mu je po meni sudac olako dodijelio. S igračem manje teško se bilo suprostaviti Dinamu kojem je na kraju pripao pehar pobjednika – kazao je Josip Omrčen-Čeko i nastavio:
Ulazak naših pionira u finale Kupa još jedan je pokazatelj da se u klupskoj školi nogometa radi sustavno i da koprivnički prvoligaš ne treba brinuti za svoju budućnost – istaknuo je sportski direktor našeg kluba.