NAKON POVRATKA IZ SLOVENIJE SLAVEN BELUPO NASTAVLJA S PRIPREMAMA NA GRADSKOM STADIONU

04.07.2016.


Slaven Belupo završio je desetodnevne pripreme na Rogli i vratio se u Koprivnicu gdje će trenirati do početka nove prvoligaške sezone, koja počinje 15. srpnja.
Program dosadašnjih priprema uz vrlo dobro vrijeme u potpunosti smo ispunili i obavili sve što je planirano. Odigrali smo četiri prijateljske utakmice te ostvarili isto toliko pobjeda. U nekim susretima smo dosta toga pokazali, posebno s Celjem i zadovoljan sam ostvarenim. Svi igrači su imali priliku pokazati svoje sposobnosti jer smo sve utakmice igrali 2×60 minuta a sada je na meni da odlučim koji će krenuti u prvenstvo, iako je glavnina standardnog sastava uglavnom poznata – kazao je trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:
Dosta nas je igrača iz prošlog prvenstva napustilo, a došla su i neka nova imena (Zakarić, Helder, Jovičić) kojima će trebati određeno vrijeme za prilagodbu. Mladi koji su s nama na pripremama, dakle bivši juniori kluba također su dosta toga pokazali na prijateljskim susretima i bilo je vidljivo da se na njih možemo osloniti – ističe Željko Kopić i dodaje:
Do početka nove sezone preostalo je nešto više od desetak dana i to ćemo iskoristiti za još bolje uigravanje momčadi. Posljednju provjeru imat će u Budimpešti s Honvedom, jednim od najpoznatijih mađarskih klubova što će biti generalka za prvenstveni start. Kao što je poznato očekuju nas dvije prvenstvene utakmice za redom kod kuće, prvo s Interom iz Zaprešića a zatim s novim prvoligašem vinkovačkom Cibaliom. Vjerujem, da ćemo u tim susretima napraviti dobar rezultat što bi nam trebalo biti jako poticajno za nastavak prvenstvene utrke. Neka nas samo zaobiđu ozljede i sve će biti u redu – zaključio je trener Slavena Belupa Željko Kopić koji će večeras na koprivničkom stadionu zajedno sa svojim suradnicima nastaviti s treninzima nakon povratka sa slovenskih priprema.