NAKON GUBITKA BODOVA U SPLITU FARMACEUTI SE OKREĆU LOKOMOTIVI

09.03.2015.


Iako su u našem klubu vjerovali da bi se s gostovanja kod Splita mogli vratiti s pozitivnim rezultatom prognoze se nisu ostvarile.
Farmaceuti su po vrlo jakoj buri, koja je itekako utjecala na utakmicu primili dva pogotka i u Koprivnicu se vratili pognute glave, iako prema igri koju su pokazali i većim posjedom lopte na Parku mladeži nisu igrali podređenu ulogu.
Nismo iskoristili što je Split bio pod imperativom pobjede i na kraju nam se to osvetilo. Ovakve bure po kojoj se igralo ne pamte ni mnogi Splićani, koja je u prvom dijelu susreta bila saveznik domaćoj momčadi. Olako smo primili oba pogotka, dok naše šanse koje su bile bolje nego što su ih imali Splićani nismo uspjeli realizirati. Ovaj poraz ostaje iza nas, nemamo vremena za jadikovke već idemo dalje i razmišljamo o našem sljedećem suparniku Lokomotivi s kojom u subotu igramo kod kuće – rekao je nakon povratka iz Splita trener Slavena Belupa Ante Čačić.
Sutra (utorak) koprivnički prvoligaš imat će prvu ozbiljniju ovoproljetnu provjeru na Gradskom stadionu (nekoliko ih je izostalo zbog lošeg vremena) u susretu s mađarskim drugoligašem Kaposvarom. Utakmica će početi u 15.30 sati, a trener Čačić dat će prigodu za nastup igračima koji su imali manju minutažu u prvenstvenim nastupima.
Susret s Kaposvarom bit će i određeni test za ogleda sa zagrebačkom Lokomotivom, trenutačno trećeplasiranim prvoligašem.