NAJBOLJE OD HRVATSKOG NOGOMETA U EMISIJI Tribina.hr NA MAXTv-u

27.02.2012.


Nakon što je MAXtv sredinom prošle godine preuzeo naslovno sponzorstvo Prve hrvatske nogometne lige i ekskluzivno svojim korisnicima ponudio praćenje više od 100 utakmica u izravnom prijenosu, od sljedećeg ponedjeljka, 27. veljače, na MAXtv-u započinje emitiranje jedine specijalizirane emisije o hrvatskom nogometu pod nazivom Tribina.hr, čime se dodatno obogaćuje ponuda sportskih sadržaja MAXtv-a.

Tribina.hr će tako svakoga tjedna donositi pregled MAXtv Prve lige – najave utakmica kao i rezultate odigranih utakmica, snimke najzanimljivijih događaja, analize, pregled spornih trenutaka i još mnogo toga. Voditelj emisije bit će poznati sportski novinar i komentator Saša Sušec koji će u svakoj emisiji imati i zanimljive goste, a gledatelji će imati priliku sudjelovati nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Emisija Tribina.hr, koja će se emitirati ponedjeljkom u 20 sati, bit će dostupna svim korisnicima MAXtv usluge na Arena Sport 1 kanalu, koji se nalazi u Osnovnom programskom paketu. Kako bi informacije iz svijeta domaćeg nogometa došle do što većeg broja ljubitelja nogometa, emisija Tribina.hr će, nakon emitiranja na MAXtv-u, biti dostupna i na regionalnim televizijama (Z1,  TV Jadran Split, TV Nova Pula, Varaždinska TV, Vinkovačka TV) te Sportskoj televiziji.