NA TERENU ĆEMO POKAZATI SVOJU SNAGU

18.07.2007.


U Plavom salonu Slavena Belupa u srijedu je održana konferencija za novinare uoči prve utakmice 1. pretkola Kupa UEFA s albanskom Teutom iz Drača. Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 19. srpnja s početkom u 17,45 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici. Sudit će suci iz Luksemburga Albert Toussaint, Christina Holtgen i Antonio de Carolis, četvrti sudac je Mario Pinto da Costa. Delegat je Ivan Lekov iz Bugarske, a kontrolor suđenja Vassillios Nikakis iz Grčke.

– Dobro smo se pripremili za početak nove sezone, šteta je što nismo imali više vremena za uigravanje. No, složili smo dobru ekipu i već protiv Teute želimo na terenu pokazati svoju snagu, u tom slučaju možemo očekivati i pozitivan rezultat. Od samog početka susreta s Albancima želim da igrači pokažu veliku borbenost i da pruže maksimum, kako bi i na publiku ostavili dobar dojam. Što se tiče sastava, nećemo previše mijenjati u odnosu na momčad koja je odigrala većinu pripremnih utakmica – izjavio je trener Slavena Belupa Krunoslav Jurčić.

Cijena ulaznica za utakmicu s Teutom je 60 mkuna za natkriveni dio tribine i 40 kuna za druge dijelove. Utakmicu će prenositi Hrvatska televizija i Hrvatski radio te Radio Koprivnica, a uzvrat je na rasporedu 2. kolovoza u 16,30 sati u Albaniji.