NA SKUPŠTINI SU IZABRANI NOVI ČLANOVI UPRAVE SLAVENA BELUPA

19.07.2017.


Danas poslije podne održana je redovita sjednica Skupštine Slavena Belupa na kojoj je izvješće o rezultatima u 2016. godini, kao i financijsko izviješće podnio predsjednik kluba Hrvoje Kolarić, dok je izvješće Nadzornog odbora iznio njegov predsjednik Zoran Gošek.
Članovi Skupštine su jednoglasno usvojili sva izvješća u kojima je istaknuta uspješna poslovnost kluba u prošloj 2016. godini.
Na Skupštini su na vlastiti zahtjev razriješeni dosadašnji članovi Uprave: Mišel Jakšić, Jasmina Stričević, Vesna Želježnjak, Stanislav Biondić i Goran Međurečan, dok su za nove članove izabrani Marin Pucar, Krunoslav Bešvir, Vedran Šimunović, Marijan Lisjak, Josip Pobi, Josip Mađerić, Damir Pavlović, Davor Gečić i Krešimir Habijanec koji će uz dosadašnje: Hrvoja Kolarića, Roberta Markulina, Milana Šarliju, Josipa Sulimanca, Zdravka Petrasa i Daria Bodulicu činiti novu Upravu koprivničkog nogometnog prvoligaša.
Članovi Skupštine su ujedno upoznati s obilježavanja 110-godišnjice kluba i 20-obljetnice plasmana Slavena Belupa u Prvu hrvatsku nogometnu ligu, čija će se svečanost održati 1. rujna ove godine.