NA RUJEVICI OČEKUJEM DOBRU IGRU I POZITIVAN REZULTAT – KAZAO JE TRENER SLAVENA BELUPA ŽELJKO KOPIĆ

14.07.2017.


Već na startu nove prvoligaške sezone Slaven Belupo gostuje kod aktualnog prvaka Rijeke, koja uspješno nastupa u kvalifikacijama za Ligu prvaka i koja u svom sastavu ima niz vrlo dobrih i kvalitetnih igrača.
Iako su Riječani favoriti u ovom susretu koji se igra u subotu (21 sat) na Rujevici u našem klubu nisu nimalo zabrinuti već očekuju da će na samom početku novog prvenstva pokazati da njihovi uspješni rezultati u pripremnom razdoblju nisu nimalo slučajni, već odraz kvalitetnog rada s kojim žele potvrditi svoje ambicije u novom prvenstvu.
Vrlo sam zadovoljan kako smo se pripremili za novu sezonu i mislim da smo potpuno spremni za početak natjecanja. Rijeka je osvojila duplu krunu, kup i prvenstvo što dovoljno govori o njenoj kvaliteti. Na Rujevici se želimo predstaviti u što boljem izdanju i naravno ostvariti pozitivan rezultat – kazao je trener Željko Kopić i nastavio:
Iz momčadi će zbog ozljede izostati Jovičić, a imam još jednu ili dvije dvojbe oko početnog sastava o kojem ću odlučiti uoči utakmice – naglasio je između ostalog trener našeg kluba, dok je 19-godišnji Kristijan Bistrović koji će prvi put u prvenstvenoj utakmici startati u prvoligaškom sastavu dodao:
Neće biti lako s Rijekom i to još u gostima, ali mi smo pripreme odradili jako dobro i možemo biti optimisti. Dosta smo pomladili momčad, ima nas nekoliko koji tražimo svoje mjesto u ekipi i sretan sam što sam dobio prigodu. Vjerujem da ću je iskoristiti na najbolji način, što znači dobrim igrama – zaključio je mladi “veznjak” Slavena Belupa.
Utakmicu na Rujevici vodit će sudačka splitska četvorka: Duje Strukan (glavni), Mario Pepur i Hrvoje Radić (pomoćnici), četvrti Goran Gabrilo.
Delegat susreta bit će Ivor Grba (Strmec), a kontrolor suđenja Igor Pristovnik (Zagreb).