NA PRIPREME U TURSKU ODLAZI 26 IGRAČA

22.01.2013.


Poznata su imena igrača koji će u srijedu ujutro autobusom do Beča, a zatim zrakoplovom krenuti na jednotjedne pripreme u tursku Antalyu.

Uz trenera Roya Ferenčinu, njegovog prvog pomoćnika Pave Crnca, trenera vratara Branka Balija, dvojice fizioterapeuta Marka Hošnjaka i Darjana Tomašića, te ekonoma Ivana Hendekovića u Tursku odlazi 26 igrača:
Tomislav Pelin, Silvio Rodić, Antun Marković (vratari), Vedran Purić, Elvis Kokalović, Igor Bubnjić, Alen Maras, Mario Barić, Jurica Pranjić, Mato Grgić, Borislav Pilipović, Matej Senić, Bojan Tucaković (obrana), Dario Čanađija, Petar Brlek, Stjepan Geng, Nikola Rak, Mateas Delić, Dejan Glavica, Matej Herent, Filip Takač (vezni), Davor Vugrinec, Martin Šaban, Enes Novinić, Mario Jelavić i Juraj Maretić.
Vjerujem da ćemo u Antalyi obaviti sve što smo planirali i da će nas poslužiti dobro vrijeme, jer tamo su temperature znatno više u ovo doba godine nego kod nas. Svi će igrači na prijateljskim utakmicama dobiti prigodu da pokažu koliko vrijede – kratko je rekao trener Ferenčina koji će u utorak prijepodne na koprivničkom stadionu održati posljednji trening prije odlaska u Tursku.
Ekspedicija Slavena Belupa bit će smještena u hotelu Kremlin Palace u kojem je već boravila u tri navrata i uz kojega se nalazi nekoliko nogometnih igrališta, koje će farmaceuti koristiti za svakodnevne treninge i odigravanje utakmica.
Slaven Belupo će na turskim pripremama igrati s ruskim Krilja Sovjetov (24. siječnja), rumunjskim Petrolulu (26. siječnja), azerbeđanskim Simruq (28. siječnja) i poljskim Pogonom (30. siječnja). Farmaceuti se u Koprivnicu vraćaju 1. veljače, gdje će nastaviti s pripremama za proljetni dio prvoligaškog prvenstva u sklopu kojih će u Koprivnici igrati s drugoligašem Vinogradarom, dok će posljednju provjeru prije proljetnog natjecanja imati 9. veljače s austrijskim prvoligašem Sturmom u Grazu.