NA KOPRIVNIČKI TRAVNJAK U SUBOTU DOLAZI SPLIT

10.09.2015.


Uz svakodnevne treninge Slaven Belupo se priprema za subotnji ogled sa Splitom koji će se igrati u sklopu 9. prvenstvenog kola na Gradskom stadionu s početkom u 17 sati.
Bit će to prvi od tri susreta (Split, Istra, Rijeka) u kojima će farmaceuti biti domaćini i nastojati poboljšati prvoligaški plasman.
Trenutačno razmišljamo samo o Splitu a zatim ćemo razmišljati o Istri poslije koje ćemo se okrenuti ogledu s Rijekom. Za nas su sve tri utakmice vrlo važne, očekujemo dobre rezultate i vidljiviji pomak na ljestvici uz podršku naših navijača. Imamo momčad koja to može ostvariti – kratko je rekao Mateas Delić, kapetan Slavena Belupa.
Za utakmicu sa Splitom trener Željko Kopić neće moći računati na Maria Gregurinu zbog tri javne opomena dok su ostali igrači na raspolaganju za sastav, među kojima će biti i mladi reprezentativac Petar Brlek koji se vratio iz Estonije i danas će se uključiti u trenažni proces.
Utakmicu Slaven Belupo – Split vodit će Dalibor Mlakar iz Zagreba, dok će pomoćnici biti Dalibor Conjar i Hrvoje Barišić. Četvrti sudac je Dario Bel (svi iz Osijeka), dok je delegat Marko Ilijašev iz Belog Manastira.
Ostale utakmice 9. kola: Lokomotiva – Dinamo, Istra 1961 – Rijeka, Hajduk – Zagreb, Osijek – Inter.