Myong-Jin Koh novi je igrač Slaven Belupa

04.09.2019.


Myong-Jin Koh novi je igrač Slaven Belupa. Korejac rođen 9. siječnja 1988. godine u Gunpou jučer se priključio našoj momčadi, a potpisao je do ljeta 2020. Može igrati na svim pozicijama u veznom redu. U svojoj je karijeri branio boje korejskog Seoula iz kojeg je, u transferu vrijednom milijun eura, otišao u katarski Al Rayyan. Valja istaknuti da je bio član mladih selekcija Južne Koreje, a upisao je i pet nastupa za A vrstu.

– Oduvijek mi je bio san igrati u Europi i zato sam jako sretan što sam stigao u Slaven Belupo. Najviše volim igrati na poziciji ‘šestice’ i ‘osmice’, to su moje prirodne pozicije, ali prilagodit ću se svemu što će trener od mene tražiti. Engleski pričam dobro tako da ću se lako sporazumjeti sa suigračima i nadam se da ću se što prije prilagoditi. Mogu obećati da ću svakodnevno davati sve od sebe i tako pokušati pomoći ekipi da dođe do željenih rezultata – rekao je Jin po potpisu ugovora.

Jin je već odradio dva treninga sa svojim novim suigračima.

– Pozitivno me iznenadila količina agresivnosti i tehničkog znanja na treningu. Trebat će mi neko vrijeme da se prilagodim načinu igranja u Europi i Hrvatskoj koji je nešto drugačiji od onog na koji sam navikao, ali vjerujem da će to biti vrlo brzo. Jedva čekam zaigrati za Slaven Belupo – objasnio je Jin.

Dobrodošao Jin!