Muzafer Ejupi novi je igrač Slaven Belupa: “Vratio sam se doma, lijep je osjećaj ponovno biti u Koprivnici!”

11.06.2019.


Muzafer Ejupi novi je igrač Slaven Belupa! Popularni Muzo se nakon tri sezone i perioda u Osijeku vraća u naš klub. Podsjetimo, u prvom periodu u Slavenu postigao je 24 gola u 54 nastupa, a svojim predanim radom i zalaganjem na terenu osvojio je srca koprivničke publike. Ejupi je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu.

– Lijep je osjećaj ponovno se vratiti u Koprivnicu i Slaven Belupo. Jedan od glavnih razloga za povratak bilo je sjećanje na moj prvi boravak u gradu i klubu o kojem mogu pričati samo o superlativima. Naravno, motivaciju sam pronašao i u razgovoru s ljudima u klubu nakon kojeg sam shvatio koliko svi žele napraviti rezultatski iskorak u odnosu na nekoliko prošlih sezona. Vratio sam se u sredinu koju poznajem i tamo gdje se osjećam odlično. Vratio sam se doma.

Ejupi će u pripreme krenuti pun motiva i ambicija.

– Jako mi je drago što su mi ljudi u klubu predstavili ambiciozan plan za iduću sezonu. Cilj će nam biti što bolje ući u prvenstvo jer start najčešće determinira ostatak sezone. S obzirom na to da pet klubova može izboriti Europu normalno je da ćemo gledati kako doseći plasman među tih prvih pet. Što se tiče osobnih planova, volio bih ponoviti igre iz zadnje sezone kada sam bio u Slaven Belupu i prije nego što sam otišao u Osijek. Osjećao sam se odlično, išli su me golovi, a bili smo i nadomak osvajanja Kupa. Ako može neka bude i bolje od toga.

U svojoj karijeri 30-godišnji Makedonac do sada je, osim boja našeg kluba i Osijeka u Hrvatskoj, branio i boje makedonskih Vardara, Metalurga, Shkëndije i Horizonta, albanskog Skenderbeua, turskog Kartalspora i tajlandske Songkhle.

Muzo dobrodošao i dobro se vratio! Sretno!