MOŽEMO IZNENADITI HAJDUK I OSVOJITI BODOVE – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

02.12.2016.


U našem klubu sve je spremno za nedjeljno gostovanje Hajduka, uz Dinamo najvećeg “magneta” za poklonike koprivničkog nogometa.
Iako su obje momčadi u srijedu ispale iz Hrvatskog Kupa, Slaven Belupo u Osijeku a Hajduk kod susjeda Splita, nitko ne dvoji da će ovaj susret pobuditi veliku pozornost navijača jednog i drugog kluba tako da se na koprivničkom stadionu očekuje ispunjena tribina koja može primiti više od tri tisuće gledatelja.
Naša posljednja prvenstvena utakmica s Lokomotivom u Kranjčevićevoj koju smo pobijedili pokazala je da se nalazimo u dobroj formi, iako to u Kupu kod Osijeka nismo potvrdili. Ipak vjerujem da ćemo s Hajdukom biti na najvišoj razini i pokazati da se možemo nositi s našim najeminentnijim klubovima. Najvjerojatnije će nam nedostajati Christensen koji je u Osijeku ozlijedio mišić, ali za momčad će biti spreman Barić – rekao je na današnjoj pressici trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:
Nije nam poznato u kojem će sastavu istrčati Hajduk jer je ovog tjedna kod njega došlo do promjene trenera, ali ima igračku kvalitetu i uvijek je opasan suparnik. Ipak vjerujem da mu se možemo dostojno suprostaviti i doći do pozitivnog rezultata koji bi nam bio omogućio još bolji plasman na prvenstvenoj ljestvici – zaključio je Željko Kopić dok je kapetan Slavena Belupa Vedran Purić dodao:
Moramo biti koncentrirani kao što smo bili s Rijekom, jer samo tako možemo do željenog rezultata. Bit će to jako zahtjevna utakmica u kojoj neće biti lako, ali vjerujem da možemo do sva tri boda – istaknuo je Purić, najiskusniji igrač našeg kluba.
Utakmica Slaven Belupo – Hajduk koja je proglašena visokorizičnom, kako je rekao tehnički direktor Robert Kervec, počet će u 15 sati a vodit će je osječki sudac Damir Batinić. Njegovi pomoćnici bit će Goran Pataki iz Đakova, te Bojan Zobenica iz Vinkovaca. Četvrti je Andrej Burilo (Osijek), a delegat Zdenko Blažević (Gradina).