MOŽE LI HAJDUK KONAČNO PASTI U KOPRIVNICI?

19.04.2013.


Nakon ispadanja iz kupa i odlične igre u uzvratnoj utakmici u Splitu, Slaven Belupo će se u nedjelju još jednom ogledati s Hajdukom i to u prvenstvenom prvoligaškom susretu.
Bit će to utakmica u kojoj se od farmaceuta očekuje da još jednom prikažu dobru igru, kao što su je u srijedu pokazali na Poljudu i da napokon osvoje sva tri boda, ili barem postignu polovičan rezultat.
Kup je ostao iza nas i sada možemo samo žaliti što smo prvu utakmicu u Koprivnici izgubili i što u uzvratnoj na Poljudu nismo pobijedili, iako smo imali znatno više prigoda i prikazali puno više od Hajduka. No, pred nama je u nedjelju novi susret koji neće biti nimalo lagan, čak i teži nego u Splitu, ali mi ga se ne plašimo i nastojat ćemo postići pozitivan rezultat – istaknuo je Roman Sović trener Slavena Belupa i nastavio:
Hajduk će se u nedjelju sigurno postaviti čvršće jer smo ga u srijedu na Poljudu zamalo svladali, ali mi imamo odgovor i za takvu njegovu igru. Najvjerojatnije će nam nedostajati Kokalović koji je na Poljudu ozlijedio nožni mišić i njegovo mjesto zauzeti će netko od stopera s klupe. Nova utakmica s Hajdukom za nas je novi izazov u kojem ćemo nastojati ponoviti kvalitetnu igru iz Splita – završio je trener našeg kluba.
Utakmica Slaven Belupo – Hajduk igra se u nedjeljnom terminu u19 sati, a vodit će je Domagoj Ljubičić, dok će njegovi pomoćnici biti Hrvoje Barišić i Goran Loparac.