Moniz i Mioč nakon utakmice s Goricom

25.08.2023.


Nogometaši Slaven Belupa remizirali su na gostovanju kod Gorice rezultatom 2:2, a utakmicu je komentirao trener naše momčadi Ricardo Moniz.

– Nije slučajnost da smo se ponovno uspjeli vratiti iz rezultatskog minusa. Ljudi često pričaju svašta, no ne znaju koliko jako radimo i koliko smo dobro spremni što se vidjelo i danas. Jako sam ljut što smo primili ovakva dva gola. Iz našeg posjeda ne smijemo dozvoliti takve dvije kontre, pogotovo kada protivnik ima igrača poput Ndockyta.

Naša momčad se dva puta vraćala iz rezultatskog minusa.

– Hoxha i Mioč su zabili lijepe pogotke i to je ono što želim od naših kreativaca. Također, drago mi je i da su igrači s klupe dali impuls. Ortiz je imao potres mozga, no sada je bolje. Bit će sve OK.

Naš kapetan Benedik Mioč postigao je svoj treći pogodak u sezoni.

– Dobro sam otvorio ovu sezonu, dobro radim, upijam sve što mi trener govori. Stavlja me na prednjeg ofenzivnog veznog, dobro se snalazim i nadam se da ću to zadržati što duže. Ovo nam je treća utakmica s istim rezultatom, ali ja bih prije svega apelirao da nam se opet ne ponavljaju dječje pogreške kada iz ničega praktički puštamo protivnika da dođe u šansu. Danas smo se vratili dva puta i na tome bih čestitao ekipi jer pokazujemo karakter iz utakmice u utakmicu. Nadam se da će od sljedeće utakmice nas početi nagrađivati i da ćemo osvojiti sva tri boda.