MLADIĆI SLAVENA BELUPA "SREDILI" I MARIBORČANE

31.05.2012.


Nakon što su u prvom kolu turnira za mladež, Kvarnerska rivijera pobijedili austrijski Sturm (7:1), mladići Slavena Belupa bili su uspješni i u jučerašnjem drugom kolu spomenutog natjecanja.

U Gospiću su svladali vršnjake slovenskog prvoligaša Maribora s 2:1 i osvojili prvo mjesto u A skupini, bez obzira na ishod današnje utakmice s domaćom Croatijom koju igraju u 17.30 sati.

Susret Slaven Belupo – Maribor protekao je u vrlo zanimljivoj i dopadljivoj igri u kojoj su mladi farmaceuti pokazali znatno više od slovenskih vršnjaka.

Vodeći pogodak za Maribor postigao je Črnic u prvoj minuti nastavka, no slovenska prednost se istopila  svega minuti kasnije kada je Abramović svladao nemoćnog mariborskog vratara Topiča za 1:1.

Već u drugom napadu nakon izjednačenja mreža Mariborčana opet se „trese“, a strijelac za mlade Koprivničance bio je najbolji igrač susreta Petar Brlek koji je postavio i konačni rezultat – 2:1.

SLAVEN BELUPO: Marković, Dominić, Pašalija, Petanjek (od 45. Brzoja), Brlek (od 74. Mičunović), Maretić (od 26. Živec), Kuprešak (od 61. Štefanek), Abramović, Deković, Janjiš, Herent (od 41. Bukovac). Trener: Josip Omrčen-Čeko.