MLADI VITEZOVI Nogometaši Slaven Belupa sudjelovat će na modnoj reviji koja će se održati u sklopu otvaranju Renesansnog festivala

22.08.2018.


Nogometaši Slaven Belupa sudjelovat će na otvaranju 13. izdanja koprivničkog Renesansnog festivala, hrvatske TOP manifestacije koja se održava na gradskim bedemima. Slavenaši će biti mladi vitezovi na modnoj reviji, a pratit će renesanse dame, rukomteašice Podravke Vegete. U pratnji Podravkašica bit će Filip Hlevnjak, Matej Resler, Davor Sinjaković, David Šugić i Mihael Mlinarić pa će posjetitelji Renesansnog festivala doista imati jedinstvenu priliku vidjeti kako se odlični sportaši i sportašice snalaze u ulogama manekena.

– Uvijek nam je zadovoljstvo sudjelovati na manifestacijama koje se održavaju u našoj Koprivnici. Renesansni festival i Slaven Belupo dva su prepoznatljiva brenda našeg grada i sasvim je logično da surađujemo. Veselimo se svi zajedno prekrasnom vikendu u Koprivnici – rekao je direktor kluba Zvonimir Šimunović.

Modna revija, osmišljena u salonu kraljevske krojačice Vlaste Puklavec, održat će se u četvrtak, 23. kolovoza u sklopu službenog otvaranja renesansnog festivala od 19 sati na gradskim bedemima.